Gebelikte hematom yasayanlar lutfen bakar misiniz...cok kotu hissediyorum..

kendimdebilmiyorum

Bir başak kadını ♍🔥
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2023
823
En iyi cevaplar
1
284
18
Kese etrafinda 1.2×0.6 cm hematom var. Yani kan alani. Dünden önceki gün koyuya yakin kahve lekelenmem oldu. Bu lekelenmeden bi hafta öncesinde nokta kadar lekelenmem olmustu, bi daha leke olursa doktora gorunurum demistim. Dünden önceki gün lekeyi görünce dün doktora gittim usm bakildi. Sonuc boyle.. doktorum düşük yapman büyük bi olasilik hazir ol dedi. Plasentada kopma var. Bi sürü ilaç yazdi bi de istirahat etmem gerek 2 hafta boyunca nerdeyse hic yerimden kalkmamam gerek. Boyle bi sey yasayip sağlıklı gebelik geciren oldu mu? Cok endiseliyim..

Boyutunu bilmiyorum ama benimde kanama alanım var tam kesenin üstü .. düşük önleyici kullanıyorum. Şuan biri bana baksa risk daha azalabilir ama kimse yok malesef her işi kendim yapıyorum.. tabi çok ağır şeyler yapmıyorum ama yaptıklarım beni yoruyor.. diyeceğim o ki bu sıralar çevrenizde anne, abla , kayınvalide , görümce vs size yardımcı olacak biri varsa sizin için çok iyi olur lütfen dikkat edin ve güzel dusunun🌺

Boyutunu bilmiyorum ama benimde kanama alanım var tam kesenin üstü .. düşük önleyici kullanıyorum. Şuan biri bana baksa risk daha azalabilir ama kimse yok malesef her işi kendim yapıyorum.. tabi çok ağır şeyler yapmıyorum ama yaptıklarım beni yoruyor.. diyeceğim o ki bu sıralar çevrenizde anne, abla , kayınvalide , görümce vs size yardımcı olacak biri varsa sizin için çok iyi olur lütfen dikkat edin ve güzel dusunun🌺
Yardim ediyorlar cok sukur surekli dinlenmeye calisiyorum... Siz de kendizi fazla yormayin hicbi sey kendinizden ve bebisinizden onemli degil

Yardim ediyorlar cok sukur surekli dinlenmeye calisiyorum... Siz de kendizi fazla yormayin hicbi sey kendinizden ve bebisinizden onemli degil
Çok teşekkür ederim.. bu arada lekelenme olayına gelince inanın bende o kadar fazla oldu ki inanamassinz. Ama doktora gittiğimde kese duruyordu. Sakın ona canınızı sikmayin.
Uygulamada da diyor bende 7. Haftadayim bu aralar lekelenmeler olabilir diye.. koyu kırmızıya donmedikce endişe etmeyin..

Çok teşekkür ederim.. bu arada lekelenme olayına gelince inanın bende o kadar fazla oldu ki inanamassinz. Ama doktora gittiğimde kese duruyordu. Sakın ona canınızı sikmayin.
Uygulamada da diyor bende 7. Haftadayim bu aralar lekelenmeler olabilir diye.. koyu kırmızıya donmedikce endişe etmeyin..
Valla lekeden lekeye fark var. Mesela bizim gibi kanama alani olanlar icin leke cok risk belirtisi

Bir tanıdığımın kanama alanı vardı. Doktorlar muhtemelen düşer dedi ama yattı dinlendi çok şükür düşmedi. Doğumunu yaptı 🌼 inşaallah bebişleriniz sağlıkla doğsun büyüsün

Benimde 5+3 çok az bir lekelerim kahve var doktorumda kese etradında Çok az gördü yat dinlen dedi inşallah birşey olmaz ilaç olarak fitilmi kullanıyorsunjz

Merhaba acaba son durumunuz nedir. Bende 8 haftalik hamileyim. Olcusunu bilmiyorum doktorum kucuk dedi. Hematom var dedi. Benim kanamam yok. Hastanedeyim. Duphaston ve bir suru sey aliyorum. Serumla. Korkuyorum ya.

Back
X