Gebelikte Hematom ?

Ekol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2011
2
0
36
Antalya
Merhaba hepinize

Şuan 9+3 haftalık ikiz bebeklere hamileyim.Geçen hafta pazartesi birden çok yoğun bir şekilde kanamam geldi.Hastahanede çalıştığım için hemen kontrol altına alındım.Kanamam çok fazlaydı ve düşük yaptığımı sandım.3 şişe serum yedim ultrasyon yapıldığında bebeklerin kalp atışı alınıyordu ama kanamam devam ediyordu.

doktor kese çevresinde hematom oluştuğunu söyledi ve devamlı yatmam gerektiğini söyledi.
3 gece hastahanede kontrol altında tutuldum.Ve 3 gece sonunda taburcu edildim kanamam hala tam durmuş değil di ama yavaş yavaş pıhtılaşmaya dönüşüyordu.hastahanede yatarken kanama sırasında parça düşürdüm.

Şu an evdeyim devamlı yatıyorum sadece tuvalet ihtiyacı için kalkıyorum hafta da bir progestan iğne vuruluyorum.Dün kontrolüm vardı ultrasyonda bebekler iyiydi fakat hematom bir bebeğin altında bulunuyordu ve bebeğin kesesi büyüklüğündeydi..

doktor hematom küçülürse atlatırsın 2 ay sürer geçmesi dedi.Ama eğer büyüyüp bebeklerin olduğu yere ulaşırsa düşük başlar dedi.Şu an evde yatıyorum Yatmaktan başka yapılablicek bişey yok sanırım bu durumda.Aranızda benim durumumda olan varmı?

Bu hematomun küçülmesi için bişey yapmak gerekiyormu.

E Ekol merhaba şuan ne durumdasınız merak ettim Aynı durumu yaşıyorum yardımcı olurmusunuz

Valla ne kadar olduğunu tam bilmiyorum kimisi 38*11 mm dedi kimisi 1.5 cm kısmiside 28* 11 mm dedi..doktor doktor geziyorum ya hepsi başka ölçü veriyor :) yatıyorum işte ne durumdayım bilmiyorum geçenlerde kahve akıntım oldu gene yattım hastanede allah bir daha yaşatmasın ne olacak bilmiyorum

Valla ne kadar olduğunu tam bilmiyorum kimisi 38*11 mm dedi kimisi 1.5 cm kısmiside 28* 11 mm dedi..doktor doktor geziyorum ya hepsi başka ölçü veriyor :) yatıyorum işte ne durumdayım bilmiyorum geçenlerde kahve akıntım oldu gene yattım hastanede allah bir daha yaşatmasın ne olacak bilmiyorum
bu da bizim sınavımız Rabbim sağıkla sıhhatle tamamlatır inşallah

Arkadaşlar doktorlar kahve rengi akıntınız olması durumuna ne diyor ? Daha doğrusu oluyor mu kahve akıntınız ..ben bugün gene yaşadım geçen Haftada olmuştu iğneyi vurup Bebek yaşıyor güle güle diyorlar bana normalmiş gibi sizde durum nedir ?

Back
X