gebelikte hemoglabin ( kan oranı) ne kadar olmalı

halime-halimee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2014
185
54
73
39
Kızlar 28 haftalık gebeyim ve ne zaman kan testi yapılsa kan oranım 11 çıkıyor sürekli pekmez kuru üzüm yiyorum sabah akşam ilaç kullanıyorum ama bir türlü yükselmiyor doktor düşük diyor ama ne yapacağımıda söylemiyor sizin kan oranınız ne kadar ya da ne kadar olması gerekiyor cevap verirseniz inanın çoookk sevinirim

Benimde son tahlilimde kan oranım 11.6ydı genelde hep böyle bana kimse düşük demedi en son sağlık ocağındaki hekim baktı demir hapı kullanıyorum takviye bi tane günde ama bende korktum şimdi sağlık ocağına güvenmesemmi tahlilde düşük gözüküyor çünkü

Aynı sorun benimkide 11 lerde hep sürekli doktorlara soruyorum ve hepside düşük olduğunu söylüyor ama ne yapacağımı söylemiyor bir de kan grubum 0Rh negatif nadir bulunan bir kan yani üstelik ne yaparsam yapıyım bir türlü yükselmiyor şurda doğuma iki ay kaldı ve ben çoookkk tedirginim

Oof of.
Ben de 9 dan yukarı cıkaramıyorum kan değerimi ve b12 de yerlerde. İğneye başlıyorum yarın b12 için.
Kızım da şuan vuruyo içten içten :)
"Anne bütün vitaminini emdiğimi neden ispikliyosun kk ne" dercesine eheheh :)

Canım benim çoookk geçmiş olsun gerçekten düşükmüş kan oranın doktor ne diyor peki doğumda sorun olurmuymuş ya da ilave kan ilaçları verdi mi tekrar çok geçmiş olsun Allah bize yardım etsin inşallah

Şimdilik ilaç takviyesi diyor. Çünkü daha 26 haftalığım. Son zamanlarda olsaydı kan iğneleri vururlardı. İnşaallah zamnla yükselir kanlarımız. Sen kaç haftalıksın?

Benimde 11 cikti kan değerim ama doktor herhangi bişey demedi normal Demekki zaten kan hapı kullanıyoruz

benim de hep 11 lerde çıkıyordu. santafer demir hapı kullanıyordum. geçen hafta 9.9 çıktı. doktorum çok kötü dedi. şuruba başladık. üstelik sabah akşam.

benim de hep 11 lerde çıkıyordu. santafer demir hapı kullanıyordum. geçen hafta 9.9 çıktı. doktorum çok kötü dedi. şuruba başladık. üstelik sabah akşam.
Aynen canım yaa sabah akşam şurup içiyorum ama tıpkı senin gibi yükselmek yerine düşüyor üstelik içtiğim pekmezler yediğim kuru üzümlerde cabası ne iş anlamadım doktorlar en az 12 lerde olmasını söylüyor ama bunun için ne yapmamız gerektiğini de söylemiyor ne iş anlamadım birde benim kan grubum çok ender bulunan bir kan Allah sonumuzu hayır etsin inşallah sen kaçıncı haftandasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…