gebelikte hemoroid ve normal doğum

Sezen

O, Artık Anne:))
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
1.268
17
116
Kocaeli
33 haftalık hamileyim ve basur denen o illet şey bendede çıktı fitil ve pomad kullanıyorum ama hala faydasını görmedim üstelik normal doğum yapıcam
:18:
ilaç kullanmaya başlayınca tamamen geçmesede acısı dayanılır hale geldi ama doğum sonrasından çok korkuyorum neler yapmalıyım :44:

günde 3 kere dayanabileceğin sıcaklıkta suya oturmalısın

benimde lohusalıkta başıma geldi anca o şekilde kurtulabildim

suya oturmuyorum ama sık sık banyoya girip bollll su tutuyorumm zeytinyağı sürdüm sonunda fitil ve pomada başladım ama nafile ilk 2 güne göre çok daha iyi 2. günden sonra kanamaya başladı kanamaya başlayınca rahatladım

acısı hafifledi ama meme kaybolmuyooo
ya meme sayısı doğumdan sonra artarsa diye çok korkuyorum doğurmaktan korkmuyorum ondan korktugum kadar :18:

cnım bende hamılelık oncesı vardı dogmdan sonra kabız olmamaya calıstm bır kere oldum baya kanadı.bol sıvı gıda aldım.vtamın ve demır hapları yapıyordu kabız.

canım benim bende aynı sorunları yaşadım. doktoruna danış bi ben kullanmıştım.eczaneden bathicon al. sabah ilk tuvaletten sonra ılık ve bathiconlu suya otur. akçamda yatmadan aynısını yap. benim doğumdan sonra yırtıklarda oluştu. ve inan Allah a oturamıyordum ağlıyordum bildiğin. sonra aynı yöntemle rahatladım. bide çok dikkat et kaboz ve ishal de olma..

çok geçmiş olsun annemde aynı sorunu yaşadı ve doktoru sabah akşam ılık suya oturmasını önerdi anca o şekilde geçti cnm bilgin olsun

canım babam kantoron yağı kullanıyor iyi gelmiş.bi pamupa bolca döküp oraya koyuyorsun orada duruyor.ara sıra değiştir bikaç gün deneyebilirsin istersen ben de deniycem.ama gebelikte kullanımı var mı bilmem.

saolun bayanlar bi fitil ve aynı fitilin pomadını kullandım meme tamamen inmedi ama acım tamamen geçti en sevindiğim şey ise bu fitil ve pomad doğum sonrası emzirirkende kullanılıyomuş

saolun bayanlar bi fitil ve aynı fitilin pomadını kullandım meme tamamen inmedi ama acım tamamen geçti en sevindiğim şey ise bu fitil ve pomad doğum sonrası emzirirkende kullanılıyomuş

ay tatlim ya ismini yazarmisin olmadi ozelden mesaj atarsan sevinirim darisi basima

bende bu sorun yüzünden kıvranıyorum kaç zamandır. 4 haftalık gebeyim. doktorum pomad verdi 2 tane bakalım deniycem inşallah işe yarar

Gebe kalmadan önce de basur sıkıntım vardı, doğumda mahvoldum.
Acayip meme yaptı basurum, doğum yapalı 1 ay oldu geçmeyecek diye çok korktum, tam olarak geçmedi hala ama şükür daha iyiyim.

merhaba arkadaslar; ben de 7 aylik hamileyim.....gebeligim boyunca hic kabizlik yasamadim ama buna ragmen 4,5- 5 aydan itibaren basur sorunuyla karsilastim...iki hafta oturmakta gucluk cektim .....eczaneden bir melhem aldim acisini baya hafifletti ama meme kaybolmadi...benide rahatsiz eden sey bu...gebelikte basur normal diye biliyorum ama bu meme dogumdan sonra kaybolurmu endisem bu

Bende de il doğumdan sonra hatıra kalan bir basurum var.Doğumdan sonra ıkınmaktan pırtladı 1 ay kadar çektim kayboldu şimdi gene hafif hafif hissediyorum öyle rahatsız edici değil ama sanırım doğumdan sonra ya tek ya çift gelcek gene kabız ve ishal olmamaya çalışıcaz ama gebelikte kabızlık benim en büyük derdim inşallah doğumdam sonra kabız olmam.

oncelikle gecmis olsun ;kabizlik sorunum simdiye kadar cok sukur hic olmadi,sana tavsiyem lifli gidalar tuketmeye calis ;kuru seyler fazla yeme,ben daha cok sebzeciyim;bol bl komposto ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…