- 19 Aralık 2017
- 376
- 129
- 103
- 34
- Konu Sahibi Ewremmmerve
Kızlar Merhaba günlerdir ufak ufak hemoroid ağrısı çekiyorum ama dün artık dayanilamayacak bir hal aldı hamileyken böyle olup ağrıyı hafifletecek bir yol bilen var mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla gerçekten kesinlikle yaşamadan anlayamaz hiç kimse acayip bi ağrıydi şimdi iyiyim ilk zamana göre şükür. Doktorumla görüştüm bi ilaç verdi o iyi geldi baya.Ben gebelikten önce yaşadım. Eğer hafifse kendi kendine belki geçer ama benim ki hafif değildi doktora gitmek zorunda kaldım. Yerinizde olsam hiç beklemeden ilerlemeden hemen doktora giderdim. Bir de normal doğum düşünüyorsanız ıkınmanız gerekecek ona göre yönlendirirler en azından. Hamile olmasanız yumuşatmak için erik kurusu ve elma kurusu çok çok iyi geliyor onları yiyin diyeceğim ama gebelikte ne olur bilmiyorum. Bir de acıyan yere hafif de hatta içine doğru elinize eldiven takıp zeytinyağı sürebilirsiniz hafifletir ama kesinlikle doktora görünün derim. Allah tez zamanda şifa versin, bunu ancak yaşayan bilir.
Su konusunda sorunum yok baya içiyorum zaten posali şeyler de yemeye çalışıyorum fakat tiroid hastası olduğum için metabolizmam biraz yavaş çalışıyor hamilelikten dolayi da metabolizma hızlandırmak için bitki çayı falan icemiyorum o yüzden sorun oldu sanırımAllah yardımcınız olsun. Bu hastalık malesef başına gelmeden tedbir alınması gereken bir şey. Ziyaret etti mi de kolay kolay bırakmıyor ama en azından belli süre rahatlatıyor. İnşallah uzunca bir zaman görüşmezsiniz bir daha :) Doktorunuz da demiştir ama gerçekten çok su için ne kadar yumuşak çıkarsanız tuvalete o kadar çabuk toparlar. Posalı meyve sebze. Bu arada meyve olarak armut tercih edin armut da çok posalı iyi geliyor.
İnşallah :)) dilerim sizde sağlıkla kavusursunuz bebeginize :))Doğrudur zaten hamilelikte kabızlığa yatkın olunuyormuş sanırım. İnşallah başka sıkıntı yaşamazsınız![]()
Herhangi bir şişlik var mı ? Bende şişlik olmuştuKızlar merhaba bende 3 aylık hamileyim hamilelikten dolayı birde kullandigim vitaminlerden dolayı kabızlığım arttı ve tuvalete gittiğimde çok fazla acı oluyor herhangi bir kanamam yok ama cok fazla canımı yakıyor acaba bende de mi hemoroid var daha önceden kabızlık problemim olurdu ama hemoroidim yoktu yardımcı olur musunuz
Yok herhangi bi şişlik olmadı sadece acı yanma oluyorduHerhangi bir şişlik var mı ? Bende şişlik olmuştu
Benim şişlik de olmuştu dayanılmaz bi acı vardı. İsterseniz bi doktora gidin en iyisini doktor bilirYyk
Yok herhangi bi şişlik olmadı sadece acı yanma oluyordu