Gebelikte huzursuz bacak sendromu yasayanlar

Uraniaaflora

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
3.166
2.952
133
Merhaba kizlar

Artik catlamak uzereyim cunku aon 1 aydir gecmeyen bir HUZURSUZ BACAKLARIM var. Agri sizi kramp vs
Degil. Surekli hareket ettirme istegi . Tam yataga yattigimda basliyor ve gecmesi pek mumkun olmuyor. Agrimiyor kramp girmiyor sadece hareket ettirme ihtiyaci duyuyorum masaj yurume vs gecirmiyor surekli ayakta durma ihtiyaci suyla yikiyorum magnezyum kalsiyum kan hapi vitamin herseyi aliyorum . Beslenme desen dikkatli besleniyorum cozum bulmak istiyorum . Yasayan var mi??? Bu sadece gebelikte olan bir sey de degilmis ve gecmeyen birseymis artk cildirmak uzereyim ve hamileligimin tadini hic cikaramadm ya hastanede ya kusmak icin wc de ya da bu sekilde uyuyamamak beni deli ediyor cildirmak uzereyim

Sola yatmam gerek biliyorum ama mumkun degil yatamiyorum ne varsa geri geliyor cok afedersiniz agzimda midemdekilerde uykudan uyandgm oldu psikolojim cok bozuldu :'(

Bunu çok yaşadım. Ayağınız ağrıdığı zaman beyninize 'eyvah yine geldi' mesajı verdiğiniz için geldiğinde rahatsız etmesi normal. Ağrı geldiğinde hoşgeldin huzursuz bacaklarım, istediğin kadar kal bedenim de seninle ilgilenmiyorum diyin. İnanın 2 3 deneme sonra ağrı gelse bile sizi rahatsız etmiyor. Telkin terapi yöntemi bu.

Merhaba kizlar

Artik catlamak uzereyim cunku aon 1 aydir gecmeyen bir HUZURSUZ BACAKLARIM var. Agri sizi kramp vs
Degil. Surekli hareket ettirme istegi . Tam yataga yattigimda basliyor ve gecmesi pek mumkun olmuyor. Agrimiyor kramp girmiyor sadece hareket ettirme ihtiyaci duyuyorum masaj yurume vs gecirmiyor surekli ayakta durma ihtiyaci suyla yikiyorum magnezyum kalsiyum kan hapi vitamin herseyi aliyorum . Beslenme desen dikkatli besleniyorum cozum bulmak istiyorum . Yasayan var mi??? Bu sadece gebelikte olan bir sey de degilmis ve gecmeyen birseymis artk cildirmak uzereyim ve hamileligimin tadini hic cikaramadm ya hastanede ya kusmak icin wc de ya da bu sekilde uyuyamamak beni deli ediyor cildirmak uzereyim

Benim hamilelikten önce de vardı hamilelikte de var. Pek arastirmadim açıkçası ama bir sey fayda etmiyor:(

Bunu çok yaşadım. Ayağınız ağrıdığı zaman beyninize 'eyvah yine geldi' mesajı verdiğiniz için geldiğinde rahatsız etmesi normal. Ağrı geldiğinde hoşgeldin huzursuz bacaklarım, istediğin kadar kal bedenim de seninle ilgilenmiyorum diyin. İnanın 2 3 deneme sonra ağrı gelse bile sizi rahatsız etmiyor. Telkin terapi yöntemi bu.
Agrimiyor keske.agrisa :( surekli hareket ettirme istegi asla durduramiyorsun refleks gb birsey :(

Hamile değilim ama ara ara bende de oluyor bu. Gece bacaklarım açık yatıyorum. Tırnaklarımla bastırıyorum kaşıyo gibi. Tedavisi yok diye biliyorum ama gün içinde fiziksel aktivite iyi geliyormuş bir nebze. Allah şifasını versin size bi de hamilelikte çok zordur eminim.

Merhaba kizlar

Hamileyim öncesinde de vardı şimdi de var hatta son üç gecedir sabahlara kadar hiç uyutmuyor magnezyum filan işe yaramıyor doktor günde üç tane iç diyor o bile fayda etmiyor 😕

Hamileyim öncesinde de vardı şimdi de var hatta son üç gecedir sabahlara kadar hiç uyutmuyor magnezyum filan işe yaramıyor doktor günde üç tane iç diyor o bile fayda etmiyor 😕
Bacaklarima sac firca ile yuvarlak hareketlerle masaj yapmaya basladim braz iyi geldi cok cok gecms.olsn sizede

Bacaklarima sac firca ile yuvarlak hareketlerle masaj yapmaya basladim braz iyi geldi cok cok gecms.olsn sizede
Aynen bende de önceden ara ara olurdu fakat çok yorgun olduğum günlerde gece yatakta olurdu.

Şimdi ise otururken de oluyor ,yatakta da..
Eşime topuklarımı, ayaklarımı sıkı sıkı ovdurunca genelde geçiyor gibi.

Sonra yatakta biraz devam ediyor o an düşünememeye çalışarak uyuyorum. Bir arkadaş da yazmış kendine telkin vermeye , düşünememeye çalış
Dilerim kısa zamanda kurtulursun.

Diz kapaklarima masaj yaptitiorum esime..
Hic bi turlu gecmio. Bugun gece uyuyamadm. Yalniz benimkinde agrida oluyor. Agri oldukca bacamda hareket istegi etme var. Ayaktayken geciyor

Diz kapaklarima masaj yaptitiorum esime..
Hic bi turlu gecmio. Bugun gece uyuyamadm. Yalniz benimkinde agrida oluyor. Agri oldukca bacamda hareket istegi etme var. Ayaktayken geciyor
Sac fircasiyla dairesel hareketlrrle masaj yapmaaya ve ayaklarima su tutmaya basladim gecmese de siddetini azaltabildim selulit tedavisi gibi oldu :) ama gecmiyor tamamen :((( cok gecms olsn cildirmalik bsey gercekten

Aynen bende de önceden ara ara olurdu fakat çok yorgun olduğum günlerde gece yatakta olurdu.

Şimdi ise otururken de oluyor ,yatakta da..
Eşime topuklarımı, ayaklarımı sıkı sıkı ovdurunca genelde geçiyor gibi.

Sonra yatakta biraz devam ediyor o an düşünememeye çalışarak uyuyorum. Bir arkadaş da yazmış kendine telkin vermeye , düşünememeye çalış
Dilerim kısa zamanda kurtulursun.
Amin canim allah razi olsun insallah gunduzleri de basladi yandik :( hafifletebilfigim kdr firca ve dusla hafifletmeye calisiyorum

Siz bı çözüm buldunuz mu ben gebe değilim ama bende de var psikolojim bitik durumda benimki sadece gece değil normal otururken başlıyor çıldırmak üzereyim her anım tedrgnlik içinde başladımi baslcakmi diye eliptik bisiklete çıkıyorum yürüyüş yapıyorum fayda etmiyor bacaklarımı duvardan duvara vurasm gelyo oturamyorum sabit duramyorum ne yapacağımı şaşırdım kmse halimi anlamyor 😭😭

Back
X