gebelikte iç sıkıntısı bunalım ve depresif ruh hali

bbcy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2025
5
0
1
34
Merhaba arkadaşlar benimle aynı durumu yaşayan var mı yada yaşadıysa nasıl bir çare buldular lütfen sadece dertleşmek ve içimi dökmek istiyorum.Şuan 19 haftalık gebeyim ve ruh halim hiç iyi degil.Yanız kalmışım gibi bir his oluyor boğuluyorum. Evde durmak istemiyorum özellikle ikindin vakitlerinde. Geceleri hiç uyuyamıyorum bir yada iki saatlik uyku ile sabahı ediyorum. İçimi sıkıcak aslında hiç bir durum yok .ailemle aynı şehirdeyim bana 20 dakikalık bir mesafedeler.İstediğim zaman gidip kalıyorum.Ama yine de kendimi çok yanlız hissediyorum.Dua ediyorum zikir çekiyorum meditasyonlar yapıyorum ama bir iyi olsam sonra hemen kötü oluyorum.Elimi ayağımı nereye koyacağımı şaşırıyorum.Bebeğimin olacagına sevinmek istiyorum ama iç sıkıntısı agır geliyor.Benim gibi olup sonrasında düzelen var mı.Bİrde bu bebekten önce iki kaybım oldu benim.bu durum onlardan mı yoksa hormanlardan mı bilemiyorum

Canım muhtemelen kayıplarınla alakalı. Bende zor bir gebelik geçiriyorum. 8 haftadan beri kanama alanı görüldü 13 oldum hala lekelenmelerim kanamalarım oluyor dr rahim ağzına yakın dedi sanki ayağa kalkarsam kaybedecekmişim gibi geliyor. Sürekli korku yaşıyorum. Bazı geceler hiç uyuyamıyorum kanamam olurda farketmezsem diye. Evden çıkamıyorum hatta odadan çıkamıyorum. Daha 13. Haftada böyleysem 9 ay nasıl bitecek bilmiyorum. Bu ruh halimin ilerlemesi daha da korkutuyor. Sürekli kalkıp kendimi kontrol ediyorum kötü rüyalar görüyorum . Dua ediyorum hep ama inş bir an önce biter bu süreç

Canım muhtemelen kayıplarınla alakalı. Bende zor bir gebelik geçiriyorum. 8 haftadan beri kanama alanı görüldü 13 oldum hala lekelenmelerim kanamalarım oluyor dr rahim ağzına yakın dedi sanki ayağa kalkarsam kaybedecekmişim gibi geliyor. Sürekli korku yaşıyorum. Bazı geceler hiç uyuyamıyorum kanamam olurda farketmezsem diye. Evden çıkamıyorum hatta odadan çıkamıyorum. Daha 13. Haftada böyleysem 9 ay nasıl bitecek bilmiyorum. Bu ruh halimin ilerlemesi daha da korkutuyor. Sürekli kalkıp kendimi kontrol ediyorum kötü rüyalar görüyorum . Dua ediyorum hep ama inş bir an önce biter bu süreç
Seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri bende yaşadım hala yaşıyorum her lavobaya gittiğimde korku ile gitmek çok zor.İnşallah ikimizde sağlıcakla kucağımıza alırız

İlk gebeliğin mi şeninde.Bazen içimi dökünce rahatlatıyor gibi oluyorum ben ama bazen de işte durup dururken kötü oluyorum.Sürekli telefonda birileriyle konuşmakta yoruluyor beni bir süre sonra.Sürekli konuşacak birilerini arıyorum

İlk gebeliğin mi şeninde.Bazen içimi dökünce rahatlatıyor gibi oluyorum ben ama bazen de işte durup dururken kötü oluyorum.Sürekli telefonda birileriyle konuşmakta yoruluyor beni bir süre sonra.Sürekli konuşacak birilerini arıyorum

Evet ilk gebeliğim 33 yaşındayım canım. Ben bazen kimseyle konuşmak istemiyorum çünki kimse anlamıyormuş gibi geliyor. Birde herkes çocuk bekliyor ama söyleyemiyorum bile bşy olursa diye. Çünki hep kadın suçlanıyor ya. Çocuk olmuyorsa kadından düşer se kadından

Canım ben hem gurbetteyim yurt dışındayım ailem uzakta 1-2 arkadaşım var burada sadece çok şükür.. ama onlar da birtık uzakta bana . ağır bulantılı bir dönem geçirdim sürekli kusuyordum o dönemde hep tek başınaydım evde annem yok kimse yok yanımda.
. Eşimde yoğun çalışıyor işte. İnanılmaz bunaldım sıkıldığım günler oldu oluyor da. Ama bana arada geliyor gidiyor😀 eşimi arayıp çok sıkıldım bunaldım ben gidiyorum dediğim çok oldu . normal sanırım hormonlardan

Back
X