Gebelikte idrar kesesi ve böbrek büyümesi.. ACİL yardım :(

touchme

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2015
133
54
18
Hanımlar merhaba. 17. Haftamdayım. Dün cinsiyet öğrenmek için hevesle doktora gittim ama doktor bana bebeğin idrar kesesinin normalden büyük olduğunu ve bunun böbrekleri etkilediğini böbreklerin de genişlemeye başladığını söyledi. Devam ederse böbrek yetmezliği olabilir dedi. :( Beni doğum hastanesinde başka bir doktora yönlendirdi. Yarın ona gidicem ama aklım çok karışık. Bu durumu daha önce yaşayan varsa lütfen bana yardımcı olsun. Çok üzgünüm :(

Hanımlar merhaba. 17. Haftamdayım. Dün cinsiyet öğrenmek için hevesle doktora gittim ama doktor bana bebeğin idrar kesesinin normalden büyük olduğunu ve bunun böbrekleri etkilediğini böbreklerin de genişlemeye başladığını söyledi. Devam ederse böbrek yetmezliği olabilir dedi. :KK43: Beni doğum hastanesinde başka bir doktora yönlendirdi. Yarın ona gidicem ama aklım çok karışık. Bu durumu daha önce yaşayan varsa lütfen bana yardımcı olsun. Çok üzgünüm :KK43:
Canım bende 18 haftalık hamileyim. Seninle ayni sorunu yaşıyorum. Simdi hangi durumdasınız.

Canım bende 18 haftalık hamileyim. Seninle ayni sorunu yaşıyorum. Simdi hangi durumdasınız.

Şu an bebeğim iki buçuk aylık. Bu sorunu öğrendiğimde 16. haftadaydık ve 20. haftada sorun düzelmişti. Hatta doktorumuz kısa sürede düzelmesine şaşırdı gebelik boyunca bi daha yaşanmadı. Fakat şimdi ikinci ay kontrolüne gittiğimde ultrason yapıldı ve yine sağ böbreğinde genişleme var denildi. şimdilik yapılacak birşey yok çok önemli birşey bebeğe bol su ver takip edicez dedi doktorumuz. Beklemedeyiz

Şu an bebeğim iki buçuk aylık. Bu sorunu öğrendiğimde 16. haftadaydık ve 20. haftada sorun düzelmişti. Hatta doktorumuz kısa sürede düzelmesine şaşırdı gebelik boyunca bi daha yaşanmadı. Fakat şimdi ikinci ay kontrolüne gittiğimde ultrason yapıldı ve yine sağ böbreğinde genişleme var denildi. şimdilik yapılacak birşey yok çok önemli birşey bebeğe bol su ver takip edicez dedi doktorumuz. Beklemedeyiz
Canım Allah şifasını versin inşallah. Sağlıcakla kucağına almana çok sevindim. Bu güzel örnekler bana da moral oluyor. Pazartesi tekrar kontrolüm var inşallah iyi şeyler duyarim. Sizin bebeğinizin mesane ve böbrekleri ne kadar büyümüştü yazabilir misiniz.

Canım Allah şifasını versin inşallah. Sağlıcakla kucağına almana çok sevindim. Bu güzel örnekler bana da moral oluyor. Pazartesi tekrar kontrolüm var inşallah iyi şeyler duyarim. Sizin bebeğinizin mesane ve böbrekleri ne kadar büyümüştü yazabilir misiniz.

Amin inşallah teşekkür ederim siz de sağ salim kucağınıza alın inşallah. Bana hamileyken ne kadar olduğunu söylememişti doktor onu bilmiyorum ama şu an 8mm miş sağ böbreği. İnşallah sizinki de düzelir en kısa zamanda

Amin inşallah teşekkür ederim siz de sağ salim kucağınıza alın inşallah. Bana hamileyken ne kadar olduğunu söylememişti doktor onu bilmiyorum ama şu an 8mm miş sağ böbreği. İnşallah sizinki de düzelir en kısa zamanda
Allah sağlık versin inşallah. Amin canım çok teşekkür ederim.

Arkadaşlar son durumunuz nedir bebeklerinizi insallah almışsınızdır kucaklarınıza.suan bende ayni durumu yaşıyorum ve ne yapacagimi bilmiyorum 😑😑

Back
X