Gebelikte idrar renginde hafta hafta değişme

esragirgin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2022
1.549
973
53
33
Arkadaşlar gebeliğim tedaviyle oldu ve beyaz serum alıyorum 14 günde bir gebelikte önce bir kere almıştım tabi ilaçlar kan sulandırıcı da kullanıyorum gebeliğin ilk başında idrarım koyuydu ama şu son bir haftadır ilk Zamanlarki koyuluĞu gözlemleyemiyorum Bol su içiyorum en baştada içiyordum bugünlerde daha fazla içiyor olabilirim ama en fazla yarım yada bir litre fazla içiyorumdur Sizdede böyle değişimler oluyormu Salı günü keseyi gördük Çok ŞÜKÜR ama kafada deli sorular İNŞALLAH isteyen herkesin benimde sağlıkla devam eder Çok Aminnn

Gebelikte en sık görülen şeylerden biri idrar renginin açık sarı ve berrak olması. Eğer koyulaşırsa su için , sıvı tüketimi azdır deniyor. Bende durum aynen bu şekilde devam ediyor. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin , kutlarım

Aminnn canımm çok Aminnn kafama taktımda taktım mesajını yeni gördüm arkadaşım ayy ama gebeliğin ilk başlarında mesela sabahları koyu oluyordu seviniyordum düşün gebe olabilirim die ama suda içiyordum o zamanda 3 lt içiyorsam şimdilerde 4 lt içiyorumdur çok fark yok ama belki hafta hafta değişiyordur ve tedaviyle oldu serum aldım mesela 15 gün önce ve Dün aldım aynı serumu beyaz serum odamı etkiledi acaba
O halde sendede koyu değil şuan su içtiğin zaman
Ayy arkadaşım stres oldum dünden beri Kendimi deniyorum bugün ancak 2 litre içtim normale göre az idrar rengine Bakıyorum hafif koyu ama çok koyu değil tutmuyorum idrarı
Dönüşün için çok saol ALLAH RAZI olsun RABBİM sağlıkla isteyen herkesin senin benim kucamıza aldığımız Günleri göstersin Çok Aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…