Gebelikte idrar yanması nasıl geçer yardım

ireminsii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
945
Puanlar
38
Kızlar merhaba 5 haftalık hamileyim çok fena idrarım yanıyor üşüttüm mü emin değilim ilaç da içmek istemiyorum hiç. Doğal yollarla nasıl geçer başına gelen varmı yardımcı olun lütfen bıçak saplanıyor gibi tuvalete gidince çok canım yanıyor

Dogal yollarla geçmez bir an önce gidip enfeksiyona baktırın. Gebelik sırasında en büyük düşman enfeksiyon. Gerekirse ilacda veriyorlar yanacak kadarsa enfeksiyon fazladır aksatilacak doğal yolla geçecek bir seu değil.
Kızlar merhaba 5 haftalık hamileyim çok fena idrarım yanıyor üşüttüm mü emin değilim ilaç da içmek istemiyorum hiç. Doğal yollarla nasıl geçer başına gelen varmı yardımcı olun lütfen bıçak saplanıyor gibi tuvalete gidince çok canım yanıyor

Dogal yollarla geçmez bir an önce gidip enfeksiyona baktırın. Gebelik sırasında en büyük düşman enfeksiyon. Gerekirse ilacda veriyorlar yanacak kadarsa enfeksiyon fazladır aksatilacak doğal yolla geçecek bir seu değil.
Yani hiçbi şey yoktu ama bugün bi anda başladı haklısın gitsem daha iyi olcak içicem mecbur teşekkür ederim 🥹

idrar yolu enfeksiyonunuz olabilir acilen doktora gidip idrar testi yaptırın ve bir an önce tedavi başlasın. bol bol su için.

Yani hiçbi şey yoktu ama bugün bi anda başladı haklısın gitsem daha iyi olcak içicem mecbur teşekkür ederim 🥹
Hap tarzı vermiyorlar suya karistirilan bir şey var gece yatarken içiyorsunuz sabaha kadar tuvalete cikmazsaniz çok iyi ben 2 kere kullandım geçti hemen

Nasıl gecer bilemiyorum ama Doktora danışın mutlaka gebelikte idrar yolları enfeksiyonu cok yaygın. Haber vermeniz gerekiyor.

Benimde çok fazla var ilaç fayda etmiyordu doktorum bol bol su iç dedi su içince rahatliyorum 🥹

Hamilelikte cok yaygin bir durum. Idrar ornegi verin gecikmeden. Doktor ilac yazar gecer hemen.

Doktora gittim kızlar acile çok yüksek enfeksiyon çıktı 150 civarı kan bile görülmüş idrarda . Antibiyotik başladı inşallah zararı olmaz

Doktora gittim kızlar acile çok yüksek enfeksiyon çıktı 150 civarı kan bile görülmüş idrarda . Antibiyotik başladı inşallah zararı olmaz
Merhaba çok geçmiş olsun n’aptınız durumunuz nasıl, bende 4 haftalık hamileyim bugün biraz yanma oldu bende de yarın gidip tahlil vericem

Merhaba çok geçmiş olsun n’aptınız durumunuz nasıl, bende 4 haftalık hamileyim bugün biraz yanma oldu bende de yarın gidip tahlil vericem
Merhaba teşekkür ederim antibiyotik kullandım şimdi iyiyim. Size de geçmiş olsun gebeliğin başlarında olabilirmiş doktor demişti

Back
X