Gebelikte idrar yolları enfeksiyonu

hku

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2025
26
12
3
24
Kızlar 8 haftalık hamileyim idrarımı yaparken ağrı ve yanma oluyor büyük ihtimalle idrar yolu enfeksiyonu kaptım. Doktora gitmeli miyim ya da doğal yollarla geçiren var mı? Bu arada bulantıdan su içemiyorum asla

Kesinlikle doktora gitmelisiniz tabiki su içmeye de devam etmelisiniz bir tahlil, kültür vermek en doğrusu

Tabi ki de gitmelisiniz beklemeniz bile hata idrar yolu enfeksiyonu hamilelikte tehlikeli bu nedenle 6 aylık bebeğini kaybeden var ihmal etmeyin hemen gidin ve gerekirse antibiyotik kullanın doktor önerir zaten

Kesinlikle doktora gitmelisiniz tabiki su içmeye de devam etmelisiniz bir tahlil, kültür vermek en doğrusu
Canım benim temiz çıktı ama akıntım var doktorum sadece iç camaşırını degiş diyor ped flan koyma diyor ped koymasam günde 4 5 tane kilot atıyorum 2 günde bır makına çalıştırıyorum ve kötü kokulu da akıntım
Napmam lazım çözüm varmı

Merhabalar, ben de gebelikte idrar yolu enfeksiyonu olmuştum, maydanoz suyu, limonlu su ile geçer diye düşündüm, tabii olmadı, doktora gittim, önemli olduğunu ihmal ettiğimi söyledi ve üç günlük antibiyotik verdi hamileler için, ihmal etmeyin siz de, ilerlemesin.

Gebelikte akıntı normal diye biliyorum benimde oluyor ama kötü kokulu ise bilemiyorum canım

Limonlu suyu bende yapıyorum ama ilerlemişse işe yaramaz muhakkak ilaç tedavisi şarttır. Fakat maydonoz suyu gebelikte önerilmiyor

Gebelikte akıntı normal diye biliyorum benimde oluyor ama kötü kokulu ise bilemiyorum canım
Bunun için fitil verdi canım sadece 6 gün kullan dedi geçmez se vijanal ulstasondan bakarız dedi bende fitil ya bide 31 haftaliğim korktum kullanmaya aldım 1 tane kullandım sonra kullanmadım kullanmalımıyın

Bunun için fitil verdi canım sadece 6 gün kullan dedi geçmez se vijanal ulstasondan bakarız dedi bende fitil ya bide 31 haftaliğim korktum kullanmaya aldım 1 tane kullandım sonra kullanmadım kullanmalımıyın
Hiç bilgim yok tatlım doktoru dinle bence

Sizce sizin düşündüğünüz riski kadın doğumcunun bilmeme ihtimali var mı? Madem uygun göreceği tedaviye güvenmeyeceksiniz neden doktora gidiyorsunuz? Bu forumda eğitim seviyesini bilmediğiniz rastgele yazan insanlara güveniyorsunuz ama bunun okulunu okumuş bir sürü gebeliği yönetmiş doktorunuza güvenmiyorsunuz? Tabii ki kullanmalısınız doktor kullan dediyse bunun onayını ancak başka bir kadın doğum uzmanında aramalısınız burada değil

Tabi canım haklısın ora öyle de insan korkıyor kaç kişiye yalniş teşhis koyuluyor
Haberler bas bas bağırıyor
Bu zamanlarda da fitil riskli diyenler oldu bende ondan tereddüt ettim burda da belki o durumda olan vardır diye sormak istedim
Doktora da keyfimden gitmedim kontrole gittiğimde söyledim
İnsan panik ediyor anlatabiliyormuyum tatlım

Acılede gıtsen hemen tek kullanımlık toz verıyorlar gebelerın kullandıgı ıhmal etme su ıc bolbol ıcmezsen uremede yapar iyce bebegı neden rıske atıyosun ıhmal etmemelısın kıssanda ıcceksn

Vajinal enfeksiyon bakteri kaynaklı ise eeken doğum dahil bazı risklere neden olur, tedavi edilmelidir.
Mantar ise erken doğum yapmasa da normal doğum yapmaya engel olabilir
İlacınızı doktorun belirttiği süre boyunca doğru şekilde kullanmanız gerekir

Teşekkür ederim bende hiçbirşey yok ama temiz çıktı tahlillerim elhamdülillah
Sadece doktor ped yada bez koyma dedi ben koydum sonra dan koku yapmaya başladı

Tabi ki de gitmelisiniz beklemeniz bile hata idrar yolu enfeksiyonu hamilelikte tehlikeli bu nedenle 6 aylık bebeğini kaybeden var ihmal etmeyin hemen gidin ve gerekirse antibiyotik kullanın doktor önerir zaten
Sabah belirtim başladı akşamına gittim kızlar enfeksiyon var dedi tek kullanımlık antibiyotik verdi yatmadan kullandım ama yanma ağrı hâlâ devam ediyor sanırım fayda etmedi

Acılede gıtsen hemen tek kullanımlık toz verıyorlar gebelerın kullandıgı ıhmal etme su ıc bolbol ıcmezsen uremede yapar iyce bebegı neden rıske atıyosun ıhmal etmemelısın kıssanda ıcceksn
Evet o tozdan verdi kullandım ama hiç fayda etmedi oysaki daha dün başlmıştı belirtiler fayda eder diye düşünmüştüm

Evet o tozdan verdi kullandım ama hiç fayda etmedi oysaki daha dün başlmıştı belirtiler fayda eder diye düşünmüştüm
Bende de düşük seviyede enfeksiyon cıktı o şaseden verdi işe yaradı mı bilmiyorum cünkü benim hiç belirtim yoktu hala da yok yanma falan. Çarşamba gidecegim tekrar bakalım. Yalnız şase bende fena ishal yapmıştı ya onu vermez inşallah bir daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…