• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte idrar yolu enfeksiyonu geçirenler

Merhaba 11 haftalık gebelikte lökosit 28 çıktı doktor tek kullanımlık içilen ilaçtan verdi. İkili tarama testim 2 hafta sonra peki bu arada tekrar gidip idrar tahlili yapmama gerek var mı yoksa 2 hafta sonra mı gitsem geçmiş mi diye?
İçim çok huzursuz oldu bebeğe zarar verir diye korkuyorum 😟 Daha önce yaşayan var mı?
Geçmiş olsun ama hiç korkmana gerek yok aslında gitmene bile gerek yok belirtilerini takip et yanma kasık ağrısı koku yoksa muhtemelen geçmiştir gebelikte idrar yolu enfeksiyonu zaten sık geçiriliyor

Geçmiş olsun ama hiç korkmana gerek yok aslında gitmene bile gerek yok belirtilerini takip et yanma kasık ağrısı koku yoksa muhtemelen geçmiştir gebelikte idrar yolu enfeksiyonu zaten sık geçiriliyor
Çok teşekkür ederim yanma ve koku yok ama bazen karnım kasıklarım hafif sızlıyor acaba rahim büyümesinden mi yoksa enfeksiyondan mı onu da bilemiyorum ama bol bol su içiyorum sağolun 🙏🏻

Back
X