- Konu Sahibi pembesever01
Allah allah ne değişik yaBende de hiç belirti yoktu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah allah ne değişik yaBende de hiç belirti yoktu![]()
Etkisi olabilir gebelikte cok karşılaşılan bir durummuş ben suan çalıştığım icin ortak tuvalet kullanımı mevcut biraz da ordan aldım diye tahmin ediyorumAllah allah ne değişik yagebelikten dolayı çıkıyo sanırım
Çok faydalı hamilelikte de diye okumuştum bi ara . Ama en güzeli doktorumuza sorupta teyit ettirmekEtkisi olabilir gebelikte cok karşılaşılan bir durummuş ben suan çalıştığım icin ortak tuvalet kullanımı mevcut biraz da ordan aldım diye tahmin ediyoruminsallah ilaçlarla 0a indirelim de sonrası pür dikkat artık
dut kurusu da iyi geliyormuş demleyip içmek enfeksiyona iyiymiş ama bebise etkisi olur mu bilemedim onla ilgili bilginiz var mı ilaç bitince haftada bir iki fincan içsek korunmak amaçlı fena olmaz gibi düsündüm ama bilemedim
![]()
Evet insallah size de cok gecmis olsun hayırlısıyla bebisleri sağlıkla kucağımıza almak nasip olsunÇok faydalı hamilelikte de diye okumuştum bi ara . Ama en güzeli doktorumuza sorupta teyit ettirmekÇabucak geçer inşallah
Bana da o dediğinizi ve bir de antibiyotik verdi kullanıyorum şuan bakalım teşekkür ederim cevabınız icinDoktorum bana verdi ilk trimister benim de bende de enfeksiyon var ilaç da monurol 3g toz zaten bekliyordum ki vardı da doktorumda testler sonucunda çıkardı bu enfeksiyon ağrı sızı kasık agrisi ateş basması da yapıyor.
Aminn inşallahEvet insallah size de cok gecmis olsun hayırlısıyla bebisleri sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun![]()
Bende de az miktarda var ama beni etkiliyor gece sıtmalanma yapıyor 15 gün önce antibiyotik kullandım sıfırlandı ama şimdi tekrar enfeksiyon oldum çok sinirlerim bozuldu 8 haftalık hamileyim hep mi böyle olacak aklım iyice karıştı moralim bozuldu hepimize şifalar olsun bebekleirmiz sağlıkla kucağımızda olsunDoktorum bana verdi ilk trimister benim de bende de enfeksiyon var ilaç da monurol 3g toz zaten bekliyordum ki vardı da doktorumda testler sonucunda çıkardı bu enfeksiyon ağrı sızı kasık agrisi ateş basması da yapıyor.
Canım selam bende aksef kullandım, idrar kültürümde üreme olmuştu benim de. Sende de üreme olmuş tavsiyem kullanman yönünde olur, enfeksiyon bebek için daha büyük bir riski oluşturuyormuş. Bende küçük haftalarımdayken kullanmıştım suanda 16 haftayı geçtik bebis de gayet iyi aklıma takıldıysa diye için rahat etsin diye söyledim :) bir de bol su içmeyi unutma ve kızılcık da idrar yolu enfeksiyonu için öneriliyor aklında bulunsunP pembesever01Vaalbara 0 01gmze T Taurusss Z zenherigl
merhaba kizlar bende benzer bir durumda ikilemde kaldim başlığı görünce sormak istedim. Tahlil sonuçlarımı ekliyorum ,doktor bakteri üremesi olmus dedi antibiyotik Aksef 500mg yazdi. Ama kullanip kullanmama konusunda ikilemde kaldim6bucuk haftalik hamileyim, test sonucumda normal idrar tahlilimde birsey cikmamis ama kültür testinde bakteri üredi yaziyor. Ne diyorsunuz sizce kullanmali mıyım zararı olur mu.
Cok teşekkür ederim cevap icin içim rahatladi biraz. Yarin tekrar asm hemsiresini arayip soracagim kullan derse kullanayim o zaman.Canım selam bende aksef kullandım, idrar kültürümde üreme olmuştu benim de. Sende de üreme olmuş tavsiyem kullanman yönünde olur, enfeksiyon bebek için daha büyük bir riski oluşturuyormuş. Bende küçük haftalarımdayken kullanmıştım suanda 16 haftayı geçtik bebis de gayet iyi aklıma takıldıysa diye için rahat etsin diye söyledim :) bir de bol su içmeyi unutma ve kızılcık da idrar yolu enfeksiyonu için öneriliyor aklında bulunsun![]()
Merhabalar, çok geçmiş olsun, hiç korkmayın ben de aksef kullandım hem başında hem sonunda hiçbir sıkıntı olmadı, bence kullanmalısınızP pembesever01Vaalbara 0 01gmze T Taurusss Z zenherigl
merhaba kizlar bende benzer bir durumda ikilemde kaldim başlığı görünce sormak istedim. Tahlil sonuçlarımı ekliyorum ,doktor bakteri üremesi olmus dedi antibiyotik Aksef 500mg yazdi. Ama kullanip kullanmama konusunda ikilemde kaldim6bucuk haftalik hamileyim, test sonucumda normal idrar tahlilimde birsey cikmamis ama kültür testinde bakteri üredi yaziyor. Ne diyorsunuz sizce kullanmali mıyım zararı olur mu.
Cok gecmis olsun herhangi bir zarari olmadi degil mi antibiyotik kullanmanizin bebeginize veya size ? Adı neydi antibiyotigin hatirliyor musunuzben de aşırı kötü olmuştum sanırım 9-10. haftalarda. acile gidiyordum sürekli acildeki doktorlar hamileliği duyunca hiçbir ilaç vermiyorlardı. tüp bebek doktorumu aradım antibiyotik yazdı alıp kullandım ve rahatladım![]()
Çok teşekkür ederim gercekten bu mesaj icime su serpti. Zarari olmadi yani size de bebeginize de. O zaman bende mi kullanmaliyimMerhabalar, çok geçmiş olsun, hiç korkmayın ben de aksef kullandım hem başında hem sonunda hiçbir sıkıntı olmadı, bence kullanmalısınız![]()
Olmadı, size ve bebeginize de olmayacak merak etmeyinCok gecmis olsun herhangi bir zarari olmadi degil mi antibiyotik kullanmanizin bebeginize veya size ? Adı neydi antibiyotigin hatirliyor musunuz
Çok teşekkür ederim gercekten bu mesaj icime su serpti. Zarari olmadi yani size de bebeginize de. O zaman bende mi kullanmaliyim![]()
Kutuyu bitirmeme 2 3 ilaç kalmıştı bıraktım doktora da sordum bıraktım sorun olur mu diye problem değil demiştiCok teşekkür ederim cevap icin içim rahatladi biraz. Yarin tekrar asm hemsiresini arayip soracagim kullan derse kullanayim o zaman.
Gebelik ve antibiyotik ikisi bir arada biraz korkutucu geliyor kulaga cekindim bende kullanmaktan. Masallah saglikla gelsin bebisiniz. Insallah benim bebegimde saglikla gelir
kutu bitene kadar mi kullanmistin sen canim?
çok teşekkürler olmadı çok şükür. piyeloseptyl imişCok gecmis olsun herhangi bir zarari olmadi degil mi antibiyotik kullanmanizin bebeginize veya size ? Adı neydi antibiyotigin hatirliyor musunuz
Çok teşekkür ederim gercekten bu mesaj icime su serpti. Zarari olmadi yani size de bebeginize de. O zaman bende mi kullanmaliyim![]()
Zaten doktor hamile oldugumu bilerek yazdi ilaci yani bu konuda yanlis ilac vermez insallah diye düşünüyorum. Bide sizde kullanmissiniz mesela hamile iken. Yani kullanilan bir ilac demek ki diyorum. Sadece Allah korusun kullanmayin zarar verir fln diyorlar ya ondan cekindim acikcasi. Evet kültürde üreme cikti. Yani hic belirti fln da vermedi garip sekilde ama var demek ki enfeksiyon. Bu aksam ilk dozunu alacagim galiba. Allahima emanet yavrum da bende insallah faydasi olurOlmadı, size ve bebeginize de olmayacak merak etmeyinenfeksiyon sizin ve ozellikle bebeginiz icin iyi bir sey degil mutlaka kontrol altina alinmali
kaldı ki ben kültürde üreme olmamasına rağmen hemen kullandım çünkü erken doğum riski vardı ve enfeksiyon tetikliyordu, sizde üstüne kültürde üreme çıkmış
![]()
İnşallah benim kullanacagim da faydali olur biraz tereddüt etsemde kullanacagim galiba. Turna yemişi, diger adiyla kızılcık diye biliyorum gebelikte tuketmekte zarar var mi acaba bildiginiz ? Takviyesi degilde direkt kendisi var elimde. Tuketebilirim aslındaçok teşekkürler olmadı çok şükür. piyeloseptyl imişbu arada turna yemişi diye bir meyve var onun takviyeleri de idrar yoluna iyi geliyor
![]()
Çok teşekkür ederim amiiin inşallahKutuyu bitirmeme 2 3 ilaç kalmıştı bıraktım doktora da sordum bıraktım sorun olur mu diye problem değil demiştiçok gecmis olsun sağlıkla huzurla kucağınıza alın inşallah
![]()