Gebelikte idrar yolu enfeksiyonu yaşayanlar...Endişeliyim

Deliidivane

Bitse bile hayat ölüm gibi sev beni...
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2018
2.342
4.554
133
5+3 hamileyim. Ama iliskiden sonra ve idardan sonra yanma oldu. Enfeksiyondan süpheleniyorum ve korkuyorum bebege zarar verirmi düşer mi diye. Persembe günü randevum var. Doktorum test isticek muhtemelen ama sizlere sormak istedim. Cok tehlikeli bi durummu bu? Hem polikistik overim hemde tiroit bozuklugum var. Ruyalarimda hep kan geldigini dusuk yapicami goruyorum cok endiseleniyorum. 21 ay sonra ilk kez hamile kaldım sizlerden dua bekliyorum ve tecrubelerinizi duymak istiyorum

Canım antibiyotik kullanacaksın. Vakit kaybetme hemen git idrar testi yaptır.
Bütün bir hamilelik boyunca idrar yolu enfeksiyonum vardı. Gebeliğin sonlarında altıma kaçırıyodum :olamaz: Doğum yapınca geçer dedim yok bide hala idrar kaçırma vardı. Bebeğim 3 aylık daha geçeli 2 hafta falan oluyo.
Artık çişli değilim :halay:

D
Canım antibiyotik kullanacaksın. Vakit kaybetme hemen git idrar testi yaptır.
Bütün bir hamilelik boyunca idrar yolu enfeksiyonum vardı. Gebeliğin sonlarında altıma kaçırıyodum :olamaz: Doğum yapınca geçer dedim yok bide hala idrar kaçırma vardı. Bebeğim 3 aylık daha geçeli 2 hafta falan oluyo.
Artık çişli değilim :halay:
Düsük filan olmaz dimi. Yarın saglık ocagına gidip yaptırmayı düsünüyorum

5+3 hamileyim. Ama iliskiden sonra ve idardan sonra yanma oldu. Enfeksiyondan süpheleniyorum ve korkuyorum bebege zarar verirmi düşer mi diye. Persembe günü randevum var. Doktorum test isticek muhtemelen ama sizlere sormak istedim. Cok tehlikeli bi durummu bu? Hem polikistik overim hemde tiroit bozuklugum var. Ruyalarimda hep kan geldigini dusuk yapicami goruyorum cok endiseleniyorum. 21 ay sonra ilk kez hamile kaldım sizlerden dua bekliyorum ve tecrubelerinizi duymak istiyorum

Enfeksiyon olduğundan bile emin degilsin düşük olur mu diye soruyosun. Bi önce enfeksiyon var mi yok mu ona baktır

Canim benimde 3. Ayimda oldu doktorum ilaç verdi antibiyotik skntı yok ama çok şükür geçmiş doktora git kesinlikle zararlaymış enfeksiyon

Bnde 13 haftalk gebeyim . Ilk ogrendigim gunden beri enfenksiyonla savasiorum resmen . Doktor bebegim kucuk oldugu icin ilac vermedi bu haftalarda gtcem o zmn ilaca baslicam

Benim 9 ay boyunca enfeksiyonum hiç geçmedi. Enfeksiyon çok çok fazla ilerlerse gebeliğine zarar verebilir. Öyle ufak tefek enfeksiyon bişey yapmaz canım korkma. Muayneye gitmeden önce idrae tahlili yaptır öyle git. Ben 9 ay ilaç kullandım muhtemelen doktorun sanada yazar. Birde kızılcık hoşafı iç oda çok iyi geliyor

Benim 9 ay boyunca enfeksiyonum hiç geçmedi. Enfeksiyon çok çok fazla ilerlerse gebeliğine zarar verebilir. Öyle ufak tefek enfeksiyon bişey yapmaz canım korkma. Muayneye gitmeden önce idrae tahlili yaptır öyle git. Ben 9 ay ilaç kullandım muhtemelen doktorun sanada yazar. Birde kızılcık hoşafı iç oda çok iyi geliyor
Sizdeki enfeksiyom belirltileri nelerdi

Ben de 5+2 gunluk hamileyim. Genel kan tahlillerimde idrar yolu enfeksiyonu cikti. Sadece bir kullanimlik toz ilac verdi. Kullandim ve baya azaldi. Su ic bol bol yeterli dedi. Belki sende enfeksiyon yoktur bile. Doktora gorun bence

Ben de 5+2 gunluk hamileyim. Genel kan tahlillerimde idrar yolu enfeksiyonu cikti. Sadece bir kullanimlik toz ilac verdi. Kullandim ve baya azaldi. Su ic bol bol yeterli dedi. Belki sende enfeksiyon yoktur bile. Doktora gorun bence
Bende saglık ocagına gitmistim ama idrar tupleri yoktu onun icin tahlil yapamadık. Bana yinede toz ilac yazdı bi kullanimlik onu kullandim. Bide su ic 3 litre dedi . Sende enfeksiyon belirtisi var mıydı

Hem hamileliğin başında hem sonlarına doğru yaşadım ilaç kullandım ama geçmemiş olabilir. Böbreklerimde hep ağrı vardı bütün gebeliği enfeksiyonlu geçirmiş olabilirim ama bebeğim iyi çok şükür

Back
X