Gebelikte idrar yolu enfeksiyonu

İdrar kültürü için ayrı mı veriyoruz bilmiyorum ama bende pozitifte çıktı bakteri de yazıyordu lökosit ve epitel de yazıyordu test sonucunda
Lökosit, epitel, bakteri yazan normal idrar oluyor idrar kültürü farklı idrarın orta kısmını veriyorsunuz bakteri orda çıkıyor

9 haftalık hamileyim 2 hafta önce idrar yolu enfeksiyonu için tek kullanımlık monurol şase kullandım ve enfeksiyonum tekrar ediyor geçmedi doktorum bol su içmelisin başka bişey yapamayız dedi doğal yolla kurtulabileceğim bir yöntem var mı yardımcı olabilir misiniz?
Gebeliğim boyunca öyle çok yaşadım ki.. bu sebepten pembe kanamam bile oldu bende dediğiniz ilacı kullandım çok su içtim günlük 3 litre kesin içiyordum bir de arkadaşın dediği gibi son aylarım ağustos a denk gelmişti ona rağmen mecburen çorap giydim

Umarım iyi gelmiştiiirrr Kesinlikle bende yarın deneyeceğim normal de yanmam yoktu bu akşam başladı
Ay söyleyemeyi unuttum suyla karışık sirke yapıp wc den sonra temizlendim bende de yeni başlayan yanma kesildi resmen. Kusura bakma heyecanlandım yani böyle etki edecegini beklemiyordum. Mutlaka dene. İnşallah düzelir

Gebeliğim boyunca öyle çok yaşadım ki.. bu sebepten pembe kanamam bile oldu bende dediğiniz ilacı kullandım çok su içtim günlük 3 litre kesin içiyordum bir de arkadaşın dediği gibi son aylarım ağustos a denk gelmişti ona rağmen mecburen çorap giydim
Bende çok su içiyorum ama su yüzünden sürekli idrara sıkışık durumdayım resmen lavaboda yaşıyorum 1 buçuk aydır

Ben de 8 aylık hamileyken idrar yolu enfeksiyonu yaşamıştım.cok önemli ve halledilmesi gereken bı sorun.bence başka bı doktora da gorunun.ben antibiyotik iğne tedavisi görmüştüm.yine de çok zor gecmisti.

9 haftalık hamileyim 2 hafta önce idrar yolu enfeksiyonu için tek kullanımlık monurol şase kullandım ve enfeksiyonum tekrar ediyor geçmedi doktorum bol su içmelisin başka bişey yapamayız dedi doğal yolla kurtulabileceğim bir yöntem var mı yardımcı olabilir misiniz?
Çok şiddetli değilse druna da danışarak kuru dıt kaynatıp suyunu içebilirsin baya işe yarıyor

Back
X