Kac haftaliksin?idrarda enfeksiyon varsa zaten mudahile edilmeli öyle kalmamali kalirsa bebege zarar verirSelam kızlar idrar testim de idrar yolu enfeksiyonum çıktı doktor dün tek kullanımlık ilaç verdi bugün de sulcid adında bir antibiyotik 5 günlük kültür testi pazartesi çıkacak kafama takıp stres oldum bebeğime zarar verir mi veya geçmeme gibi bir durumu var mı yaşayan var mı aranızda ??
25 haftalık hamileyim şuan antibiyotik b grubu olduğu için ondan korkmuyorum zaten idrar yolu enfeksiyonundan korkuyorum erken doğuma neden olduğu falan söyleniyor o sebepten stres yaptımKac haftaliksin?idrarda enfeksiyon varsa zaten mudahile edilmeli öyle kalmamali kalirsa bebege zarar verir
merak etme doktorlar ona uygun ilac yaziyorlar zaten bebege zarar verecek birseyler yazmazlar ben 10haftada agir grip olmuşdum baya antibotik kullanmak zorunda kaldim 10haftadan olur diyordular kullanmak inşallah birsey olmaz
Gerekli tedavi olursan birsey olmaz korkma25 haftalık hamileyim şuan antibiyotik b grubu olduğu için ondan korkmuyorum zaten idrar yolu enfeksiyonundan korkuyorum erken doğuma neden olduğu falan söyleniyor o sebepten stres yaptım
İdrar yolu enfeksiyonu bende geciriyorum suan antibiyotik kullandim, gecti mi bilmiyorum ama direncli gibi her ay verdiğimde az da olsa cikiyordu bu defa daha fazla çıktı. Bol su icmekten baska care yok antibiyotik bile cok fayda etmiyor gebelikte tekrarlamasi cok kolay oluyor bu hastalığın malesef. Ama korkacak bisey yok ayda bir test verirsiniz enfeksiyon olursa ilac alirsiniz gecmis olsun25 haftalık hamileyim şuan antibiyotik b grubu olduğu için ondan korkmuyorum zaten idrar yolu enfeksiyonundan korkuyorum erken doğuma neden olduğu falan söyleniyor o sebepten stres yaptım
Merhaba, 32+2 haftalık hamileyim. Hamileliğin 3. Ayından itibaren idrar yolu enfeksiyonum var. Doktorlarım tek doz şase haricinde antibiyotik de kullandırmadı bana. Geçmiyor günlük 5 litre su içiyorum. Ama bebek de ben de iyiyim.Selam kızlar idrar testim de idrar yolu enfeksiyonum çıktı doktor dün tek kullanımlık ilaç verdi bugün de sulcid adında bir antibiyotik 5 günlük kültür testi pazartesi çıkacak kafama takıp stres oldum bebeğime zarar verir mi veya geçmeme gibi bir durumu var mı yaşayan var mı aranızda ??
Başka bir doktora danış istersen çünkü erken doğum olabileceğini söylüyorlar Allah korusun hala devam ediyorsa ve yüksekse antibiyotik iste ben şuan kullanıyorum inşallah sağlıcakla kucağımıza alırızMerhaba, 32+2 haftalık hamileyim. Hamileliğin 3. Ayından itibaren idrar yolu enfeksiyonum var. Doktorlarım tek doz şase haricinde antibiyotik de kullandırmadı bana. Geçmiyor günlük 5 litre su içiyorum. Ama bebek de ben de iyiyim.
Erken doğum olabilir diyorlar o korkuttu beni bayaİdrar yolu enfeksiyonu bende geciriyorum suan antibiyotik kullandim, gecti mi bilmiyorum ama direncli gibi her ay verdiğimde az da olsa cikiyordu bu defa daha fazla çıktı. Bol su icmekten baska care yok antibiyotik bile cok fayda etmiyor gebelikte tekrarlamasi cok kolay oluyor bu hastalığın malesef. Ama korkacak bisey yok ayda bir test verirsiniz enfeksiyon olursa ilac alirsiniz gecmis olsun
Hicbisey olmaz kendinizi korkutmayin herkeste var idrar yolu enfeksiyonu. Öyle erken dogum vs tetiklemesi icin çok yüksek bi enfeksiyon olmasi lazim öyle bisey olsada zaten mutlaka farkedip mudahale eder doktorlar bos yere panik yapiyorsunuz benceErken doğum olabilir diyorlar o korkuttu beni baya
Bugün başladım bakalım antibiyotike 5 gün sonra tekrar test isteyeceğim inşallah geçer
Üç farklı doktor gördü zaten. Erken doğum riskim yok. Çok yüksek değerlerde değil ama düşmüyor da. İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza.Başka bir doktora danış istersen çünkü erken doğum olabileceğini söylüyorlar Allah korusun hala devam ediyorsa ve yüksekse antibiyotik iste ben şuan kullanıyorum inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız
Tek kullanımlık dediğiniz suya karıştırılan toz mu? Eğer öyleyse gece yatmadan yapıyorsunuz haberiniz vardır zaten. Sabaha kadar idrara çıkmazsanız faydası olacaktır. Mesanenizde beklemesi gerekiyorSelam kızlar idrar testim de idrar yolu enfeksiyonum çıktı doktor dün tek kullanımlık ilaç verdi bugün de sulcid adında bir antibiyotik 5 günlük kültür testi pazartesi çıkacak kafama takıp stres oldum bebeğime zarar verir mi veya geçmeme gibi bir durumu var mı yaşayan var mı aranızda ??
Evet onu doğru bir şekilde uyguladım verildiğinde şimdi idrar kültürü temiz çıkmışTek kullanımlık dediğiniz suya karıştırılan toz mu? Eğer öyleyse gece yatmadan yapıyorsunuz haberiniz vardır zaten. Sabaha kadar idrara çıkmazsanız faydası olacaktır. Mesanenizde beklemesi gerekiyor
İdrar kültürü testi bugün çıkmış ve temiz çıkmış bu ne demek oluyor acaba senceÜç farklı doktor gördü zaten. Erken doğum riskim yok. Çok yüksek değerlerde değil ama düşmüyor da. İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza.
İlaca gerek yok diyecek doktorunuz muhtemelenİdrar kültürü testi bugün çıkmış ve temiz çıkmış bu ne demek oluyor acaba sence
İdrar kültürü sonucum yarın çıkacak18 haftalık hamileyim. Geçen haftadan beri enfeksiyonla uğraşıyorum. Crp değerim 59 dan 69 a çıkmış bu hafta. Sağ böbreğim de şişmiş buna bağlı sanırım. Antibiyotik kullanıyorum ve 6 tane iğnem var sabah akşam vuruluyorum. Geçmiyor ama ne yapacağım bilmiyorum
Merhaba,18 haftalık hamileyim. Geçen haftadan beri enfeksiyonla uğraşıyorum. Crp değerim 59 dan 69 a çıkmış bu hafta. Sağ böbreğim de şişmiş buna bağlı sanırım. Antibiyotik kullanıyorum ve 6 tane iğnem var sabah akşam vuruluyorum. Geçmiyor ama ne yapacağım bilmiyorum
Toplamda 12 iğne yazıldı geçen hafta sabah akşam. Antibiyotik hapa devam ediyorum. Hafif yanmam var ama ağrılarım geçti çok şükürMerhaba,
Nasıl oldunuz. Bende de enfeksiyon çıktı ve çok ağrım var ve de yanma var
Çok geçmiş olsun. Peki ağrılarınız nasıl ağrılardi. Âdet sancısına benziyor muyduToplamda 12 iğne yazıldı geçen hafta sabah akşam. Antibiyotik hapa devam ediyorum. Hafif yanmam var ama ağrılarım geçti çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?