- 30 Temmuz 2019
- 17
- 7
- 86
- 36
- Konu Sahibi Tomrisumay
-
Teşekkür ederim yorumunuz için size de çok geçmiş olsun en kısa sürede bebeğiniz olur inşallahMerhaba geçmiş olsun bu durumu 5 gebeliğimde de yaşadım 5'inde de kalbi durdu genetikler normal olup pıhtılaşma çıkmadı
Merhaba herkese , iki defa hamile kaldım ilk gebeliğimde bebeğimin kalbi durdu kromozomsal bir uyumsuzluk denk gelmiştir olabilir dediler ve herhangi bir test yapmadılar ikinci defa aynı durumu yaşıyorum ve doktorum yine aynı şey olabileceğini genetik test olmam gerektiği ve kanda pıhtılaşma olabileceğini iletti ayrıca bana test yaptı fibrinojen ve d-dimer fakat bunlar normal çıktı yine de ayrıntılı bakılması gerektiğini bu şekilde anlaşılamayabileceğini iletti benimle aynı ya da benzer durumu yaşayan testleri normal olup genetik testlerde pıhtılaşma çıkan var mı ?
Teşekkür ederim evet en kısa sürede aklımda sıra aldım hatta bu süreç çok yıpratıcı inanın Allah kimseye yaşatmasınMutlaka genetik test verin
Lütfen siz de test yaptırın ben birincide yaptırmadığım için çok pişmanım genelde 3 defa bu durumu yaşamamızı bekliyorlar ama bu kolay bir süreç değil tüm hayatımız altüst oluyor umarım en kısa sürede sağlıklı bebişiniz olur sizin deBende geçen hafta kürtaj oldum 7. Haftada ilk gebeliğimdi doktor banada araştırmaya gerek yok ilk olduğu için kromozomal anomalidir muhtemelen dedi. Hiç kanama vs olmadı benden kafama takıldı araştılsın istesemiydim. Ama ısrarla gerek yok dedi doktor
Rica ederim 6 gebeliğimde sağlıklı bir kızım oldu Rabbim sizinde kucağınızı boş bırakmasın hayırlısını versinTeşekkür ederim yorumunuz için size de çok geçmiş olsun en kısa sürede bebeğiniz olur inşallah
Bunu duyduğuma çok ama çok sevindimRica ederim 6 gebeliğimde sağlıklı bir kızım oldu Rabbim sizinde kucağınızı boş bırakmasın hayırlısını versin
Evet çok yıpratıcı çok zor ama Umut her zaman var 5 gebeliğim doğaldı ama maalesef ki sağlıksız gebeliklerdi sağlıksız yumurtalıklarda olduğu için ikinci üçüncü ayda düşüklerim oluyordu Kızımda doktor kontrolü altında gebe kaldım pcosum şimdi ikinci için uğraşıyoruz kısmet genetiklerinizi mutlaka yaptırınBunu duyduğuma çok ama çok sevindimneler yaşadığınızı çok iyi biliyorum çünkü , inşallah bende üçüncü gebeliğimi sorunsuz yaşayabilirim .
Hakılısınız yaşamak atlatmak çok zor allah kimseye yaşatmasınLütfen siz de test yaptırın ben birincide yaptırmadığım için çok pişmanım genelde 3 defa bu durumu yaşamamızı bekliyorlar ama bu kolay bir süreç değil tüm hayatımız altüst oluyor umarım en kısa sürede sağlıklı bebişiniz olur sizin de
Bana da aynı sizlere söyledikleri gibi bu durum çok normal beklediğimiz bir durum oluyor hiç sorun yok dediler, ben de güvendim ve maalesef ikincisinde de aynı sorunu yaşadım belki de pıhtılaşma ve iğne ile bebeğim yaşayacaktı ama sonuç bu şekilde olduHakılısınız yaşamak atlatmak çok zor allah kimseye yaşatmasın
Teşekkür ederim umarım en kısa sürede sağlıklı şekilde olur ikinci bebeğiniz de.Evet çok yıpratıcı çok zor ama Umut her zaman var 5 gebeliğim doğaldı ama maalesef ki sağlıksız gebeliklerdi sağlıksız yumurtalıklarda olduğu için ikinci üçüncü ayda düşüklerim oluyordu Kızımda doktor kontrolü altında gebe kaldım pcosum şimdi ikinci için uğraşıyoruz kısmet genetiklerinizi mutlaka yaptırın
Bende de kan pıhtılaşmasi var gebeligimin başından beri iğne kullanıyorumTeşekkür ederim evet en kısa sürede aklımda sıra aldım hatta bu süreç çok yıpratıcı inanın Allah kimseye yaşatmasın
Bende de kan pıhtılaşmasi var gebeligimin başından beri iğne kullanıyorum
Sizin de aynı şekilde mi oldu peki nasıl anladınız bilgi verebilir misiniz rica etsemBende de kan pıhtılaşmasi var gebeligimin başından beri iğne kullanıyorum
Ben tüp bebek tedavisi görürken genetik test vermiştim orda çıkmıştı tüp bebek tutmadı ama sonra doğal yoldan oldu böylece önceden bilgili olduğum için sorun yasamadimSizin de aynı şekilde mi oldu peki nasıl anladınız bilgi verebilir misiniz rica etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?