Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha temkinli oluruz zaten artık, bir problem olsa devamı gelir miydi sizce daha önce bir düşüğüm var onun nedeni farklıydı kalbi durmuştu ve lekelenme artarak kanamaya dönmüştü şimdi tek seferlik olduDoktora söyleyin bence bende normalde de lekelenme olduğu için ilişki yasak bu şekilde lekelenme olduğu için ilişkide belki sizde de yasaktır artık
Düşük olduğunu falan zaten düşünmüyorum Allah korusun ama belki ilişkiye girmemeniz gereken bir dönemdir bu kanama onun uyarısıdır belki de normaldir bilmiyorum ama öyle ufak lekelenmeyle bebeğe birşey olmaz içiniz rahat olsun sadece doktorunuza söyleyin o bilir normal olup olmadığınıDaha temkinli oluruz zaten artık, bir problem olsa devamı gelir miydi sizce daha önce bir düşüğüm var onun nedeni farklıydı kalbi durmuştu ve lekelenme artarak kanamaya dönmüştü şimdi tek seferlik oldu
Sormaya çok çekiniyorum bir süre ilişkiyi ben yasakladim zatenDüşük olduğunu falan zaten düşünmüyorum Allah korusun ama belki ilişkiye girmemeniz gereken bir dönemdir bu kanama onun uyarısıdır belki de normaldir bilmiyorum ama öyle ufak lekelenmeyle bebeğe birşey olmaz içiniz rahat olsun sadece doktorunuza söyleyin o bilir normal olup olmadığını
Bebek iyidir ama utanmayın mesajla sorarsınız nolcak ilişki sonrası lekelenmem oldu ama devamı gelmedi diye kadın doğum uzmanları için bence bu tarz şeyler çok normalSormaya çok çekiniyorum bir süre ilişkiyi ben yasakladim zatenbebeğimin iyi olduğuna ikna olmaya çalışıyorum
Doktora gittim bı kanama alanı gözükmedi fakat hala kalp atışını duyamadım 6+6 olduk, 6 7 haftalarda oldu derken lekelenme mi olduİlk 3 ay tehlikeli olabiliyormus iliski ben bilmiyordum bizim de 6 7 haftalarda oldu.Lekelenme vs hic görmedim.Sonra yine de korkudan bıraktım su an 3 aylık tehlike dönemi gecti.Bence lekelenme olduysa hemen doktorunuza gidin,muayeneden zarar gelmez,bir ultrasona bakar iciniz rahat eder.İliskiye zaten ara verirsiniz ilk 3 ay
Doktora gitmekle en iyisini yapmıssınız,sevindim sorun olmamasına.Yok ilişki olmustu lekelenme yoktu ama yine de sınradan korktum ara verdim.Gerci doktorlara göre riskli gebelik değilse hic bir sıkıntı yok iliskideDoktora gittim bı kanama alanı gözükmedi fakat hala kalp atışını duyamadım 6+6 olduk, 6 7 haftalarda oldu derken lekelenme mi oldu
Doktora gittim bı kanama alanı gözükmedi fakat hala kalp atışını duyamadım 6+6 olduk, 6 7 haftalarda oldu derken lekeneİlk 3 ay tehlikeli olabiliyormus iliski ben bilmiyordum bizim de 6 7 haftalarda oldu.Lekelenme vs hic görmedim.Sonra yine de korkudan bıraktım su an 3 aylık tehlike dönemi gecti.Bence lekelenme olduysa hemen doktorunuza gidin,muayeneden zarar gelmez,bir ultrasona bakar iciniz rahat eder.İliskiye zaten ara verirsiniz ilk 3 ay
Güncelliyorum , pembe leke sonrası çok az miktardaki ara ara kahverengi akıntı geldi, ilişkiden sonraki kanama eskidigi için şimdi kahverengi atılıyor olabilir miDoktora söyleyin bence bende normalde de lekelenme olduğu için ilişki yasak bu şekilde lekelenme olduğu için ilişkide belki sizde de yasaktır artık
Devam ediyor mu?Belki de ilişkiyle ilgisi yokturGüncelliyorum , pembe leke sonrası çok az miktardaki ara ara kahverengi akıntı geldi, ilişkiden sonraki kanama eskidigi için şimdi kahverengi atılıyor olabilir mi
Dün doktora gittim bı problem görmediğini söyledi ama yarın farklı bir doktora tekrar gidicem, kanama içeride az miktarda kalip şimdi eskidigi için kahverengi geliyor olabilir mi, genel olarak ayaktayken yürürken geliyor acaba içerde kalanlari akıyor. Kahverengi kan gelmiyor akıntının içinde az az geliyorDevam ediyor mu?Belki de ilişkiyle ilgisi yoktur
Kalanları vücut kendisi temizlerdi bence kalan değildir ama tehlikeli bir durum görmemişse doktor sıkıntı yoktur diye düşünüyorum.Dün doktora gittim bı problem görmediğini söyledi ama yarın farklı bir doktora tekrar gidicem, kanama içeride az miktarda kalip şimdi eskidigi için kahverengi geliyor olabilir mi, genel olarak ayaktayken yürürken geliyor acaba içerde kalanlari akıyor. Kahverengi kan gelmiyor akıntının içinde az az geliyor