Gebelikte ilişki

Demet1111

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2020
116
40
13
29
Arkadaşlar merhaba ben 10 haftalik hamiliyim gebeligimi ogrendigimden beridir eşimle hic ilişki olmadi doktorum da birsey soylemedi hiç cok şükür gebeligim guzel gidiyor simdilik eşim bazen istiyor ama cok. Korkuyorm ben reddediyorum bu konuda siz ne düşünüyorsunuz

Reddetmen için herhangi bir sebep yok. Ne tıbbi acıdan, ne de dini açıdan herhangi bir engel yok. Hiç yapmayıp doğumdan sonrasına kadar ötelersen belki de aranızda soğukluk başlar bu sefer daha da zor gelir ilerde. Doktorun birşey demediyse zaten sağlığın için bir sıkıntı yoktur.

Arkadaşlar merhaba ben 10 haftalik hamiliyim gebeligimi ogrendigimden beridir eşimle hic ilişki olmadi doktorum da birsey soylemedi hiç cok şükür gebeligim guzel gidiyor simdilik eşim bazen istiyor ama cok. Korkuyorm ben reddediyorum bu konuda siz ne düşünüyorsunuz
Mrb hayırlı olsun öncelikle. Dr girmemelisiniz demediyse sorun yok girebilirsin. Kanaman düşük tehliken gibi her hangi bir sıkıntın yoksa yani

Benim mesela kanama alanim var diye ilişki olmamalı dedi. Yani bir durum olduğunda doktorunuzun zaten söyler.

Bir risk olsaydı doktorunuz uyarırdı zaten :))
Boşuna korkmayın...
Korunma derdi yok, en relax olacağınız dönemi boş geçmeyin.
Ayrıca gebelikte düzenli ilişkiye devam eden kadınların doğumu daha az sancılı ve kolay oluyor :))
Boşuna reddetmeyin eşinizi
Erkeklerin eşlerini gebelikte aldatmaya başladığını da unutmayın

Kanamanız, düşük tehlikeniz veya öncesinde tekrarlayan düşükleriniz, vajinal enfeksiyon, mantar gibi problemleriniz yoksa gebelikte cinsel ilişki yaşayabilirsiniz.. Anladığım kadarıyla sorununuz yok hiç de sınır koymayın bence.. Haftan ilerledikçe karnından dolayı inan zorlaşıyor ilişki 🤭 31. Haftamdayım her kontrole gittiğimde de özellikle doktoruma sorarım ilişki açısından bir sakınca var mı diye.. Bence sizde sorun en azından eşinizde yasak olduğunu ya da olmadığını kulaklarıyla duyar ona göre hareket eder 😁😏

Bir risk olsaydı doktorunuz uyarırdı zaten :))
Boşuna korkmayın...
Korunma derdi yok, en relax olacağınız dönemi boş geçmeyin.
Ayrıca gebelikte düzenli ilişkiye devam eden kadınların doğumu daha az sancılı ve kolay oluyor :))
Boşuna reddetmeyin eşinizi
Erkeklerin eşlerini gebelikte aldatmaya başladığını da unutmayın
Evet biliyorum fakat ben ilk gebeligimde düşük yaptim o yuzden korkuyorm aslinda ama dedigim gibi doktorum iliskiyla alakali birsey demedi ama bne yinede korkuyorm kasilirsam falan bir sorun olur diye

Kanamanız, düşük tehlikeniz veya öncesinde tekrarlayan düşükleriniz, vajinal enfeksiyon, mantar gibi problemleriniz yoksa gebelikte cinsel ilişki yaşayabilirsiniz.. Anladığım kadarıyla sorununuz yok hiç de sınır koymayın bence.. Haftan ilerledikçe karnından dolayı inan zorlaşıyor ilişki 🤭 31. Haftamdayım her kontrole gittiğimde de özellikle doktoruma sorarım ilişki açısından bir sakınca var mı diye.. Bence sizde sorun en azından eşinizde yasak olduğunu ya da olmadığını kulaklarıyla duyar ona göre hareket eder 😁😏
Haklisiniz ben hic sormadim doktora o birsey demeyince bidahakine sorucan inş

Evet biliyorum fakat ben ilk gebeligimde düşük yaptim o yuzden korkuyorm aslinda ama dedigim gibi doktorum iliskiyla alakali birsey demedi ama bne yinede korkuyorm kasilirsam falan bir sorun olur diye
O zmn doktoruna mesaj at veya bi dahaki gittiğinde sor. Kafan rahat etsin .sorun yok derse o zmn yaparsınız🙈

Haklisiniz ben hic sormadim doktora o birsey demeyince bidahakine sorucan inş
Canım bende bir düşük yaptım sonraki bebeğimi de farklı bir sebepten dolayı kaybettim.. Ama doktorum ilişki konusunda bize yasak koymadı çünkü bebeğin kesesi, durumu gayet iyiydi kanama falan da olmadı biz nornal cinsel hayatımıza devam ettik ilk 4 ay falan. Ama sonra tabi karın büyümesi falan olunca yasak yoktu ama aynı sıklıkta devam etmedik yine istersek oluyordu ama tabi bebek hiç yok gibi de davranamıyorsun.. Şuan da 31 haftalık olduk en seyrek zamanlarımız 🤭

Canım bende bir düşük yaptım sonraki bebeğimi de farklı bir sebepten dolayı kaybettim.. Ama doktorum ilişki konusunda bize yasak koymadı çünkü bebeğin kesesi, durumu gayet iyiydi kanama falan da olmadı biz nornal cinsel hayatımıza devam ettik ilk 4 ay falan. Ama sonra tabi karın büyümesi falan olunca yasak yoktu ama aynı sıklıkta devam etmedik yine istersek oluyordu ama tabi bebek hiç yok gibi de davranamıyorsun.. Şuan da 31 haftalık olduk en seyrek zamanlarımız 🤭
Ya aslinda bebegime birsey olurmu düşüncesiyle nasil olucak onuda bilmiyorum çünkü ben normaldede cok kasılıyorum simdide ayni olursa off iff 😀eşim israr etmiyo fakat normal olarak soruyo

Ya aslinda bebegime birsey olurmu düşüncesiyle nasil olucak onuda bilmiyorum çünkü ben normaldede cok kasılıyorum simdide ayni olursa off iff 😀eşim israr etmiyo fakat normal olarak soruyo
Canım bir sıkıntın yoksa boşuna engel koymaya gerek yok.. Zaten dediğim gibi ileride daha da seyrekleşecek.. Doğumdan sonra zaten ilişki olmuyor bir süre biliyorsun.. Bence bu durum sadece erkekleri değil kadınları da etkiliyor.. İnan arzulanmak da aldığın haz da bu süreçte sana kendini daha iyi hissettirecektir.. Ama tabi dediğim gibi herşeyden önce bebişimiz in sağlığı gelir.. O iyiyse hiç kendinizi kasmanıza gerek yok..

Doktorun söylemesi gerekirdi . Benim rahim ağzı yetmezligim var ben de 10 haftaligim . Şu an yasak bana ilişki . Ama sorunu olmayıp ilişki serbest olan da var . Biz bilemeyiz .

Back
X