Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu doktoruna sorsan daha iyi olur bazı durumlara göre öneriyor veya önermiyorlar çünkü5 haftalık gebeyim ilişkiye girmek sakıncalı mıdır
Bunu doktoruna sorman daha iyi olacaktır çünkü bir risk varsa girmemek gerekir herkesin hamileliği farklı doktor ona göre uyarılarda bulunuyor ama her şey yolunda ise sorun olmaz diyorlar.5 haftalık gebeyim ilişkiye girmek sakıncalı mıdır
Aklıma şey geldi burada sabah akşam sürtündük diye konu açıyorlar ya biraz öyle mi deneseniz sizde5 haftalık gebeyim ilişkiye girmek sakıncalı mıdır
5 haftalık gebeyim ilişkiye girmek sakıncalı mıdır
Kalp atışları 5 haftalıkta belli oluyor mu ilk defa cuma günü gideceğim hastaneye çok heyecanlıyım6 haftalık oldum yarin sabah sağlık ocağından tahlilleri alıp hastaneye gideceğim ultrosandan kalp atışını dinlecegiz nasip olursa
Dr a da soracağım ilk soru ilişkiye girmekte sakınca var mı yok mu onu soracağım
Geçen hafta kese göründü haftaya gel dediKalp atışları 5 haftalıkta belli oluyor mu ilk defa cuma günü gideceğim hastaneye çok heyecanlıyım
Gebelikte cinsel ilişki tamamen kişiseldir. Doktorum bana miyomlardan dolayı kesinlikle yasakladı, risksiz gebeliklerde yasaklanmıyor… Gebeliğimin ilk haftası sigara içtim, kendimden nefret ede ede, günde 2-3 adet yarım yamalak… Sonra sakat doğum, ölü doğum gibi riskleri gözüme sokup bıraktım. Zaten mide bulantılarım da peşinden başladı, şimdilerde çok canım çekiyor, umarım emzirme döneminde başlamam tekrar… Sizi de tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah5 haftalık gebeyim ilişkiye girmek sakıncalı mıdır
6. Haftada duyulur kalp atışları genellikle, kanama yoksa ilişkiye girmenin de sakıncası yok diye biliyorum. Doktorlar genellikle kanama sonrası ilişki yasağı koyar. Sabredebilecek gibi hissediyorsanız cumayı bekleyin içiniz rahat etsin ama bence gerekli değil.Kalp atışları 5 haftalıkta belli oluyor mu ilk defa cuma günü gideceğim hastaneye çok heyecanlıyım
Tabi Ki kese5 haftalık gebelikte kese mı görünür bebek mi
Peki sağlıklı bir kese mı olduğunu öğrenebiliyor muyuzTabi Ki kese
O ultrasonun gücüne bağlı sanırım çok net bilgim yokPeki sağlıklı bir kese mı olduğunu öğrenebiliyor muyuz
3 ay ilişkiye girmeseniz iyi olur. Ben 3 ayi bile tamamlamişdim ilk ilişkiden agrim başladi. O gun rahim agzim kisalmaya başlamişdi ilişki yuzunden. Yani biraz dikkatli olun derim5 haftalık gebeyim ilişkiye girmek sakıncalı mıdır
Cinsel ilişki düşünme şimdi bebeğine odaklandoktor söyler zaten