• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileliğin erken belirtileri

Yeni3361

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2025
30
5
1
31
Artık gebelik düşünüyoruz. Adet bittikten sonra her gün ilişki oldu. Ve hesaplanan yumurtlama tarihinden 3 5 gün sonra kasıklarımda gafif adet ağrısı gibi ağrı hissettim bir kaç defa. Ve normalde şuan göğüs uçlarım acırdı baya bi. Ama bu sefer öyle bir şey de olmadı. Sizce hamilelik var mıdır?

gebelik belirtisi anlattıklarınız aynı zamanda adet belırtısı de kan yada idrar testi yaptırdınız mı ?
Ama şöyle bir durum var, ben daha önce adet belirtisi yaşamazdım. Adet sancısı gibi vb. Ağrılarım hiç olmazdı. Ama yumurtlama dönemimden bir kaç gün sonra ve dün akşam adet ağrısı gibi karın ağrılarım oldu çok şiddetli olmasa da. Yani bir hafta önceki ilişkilerimden hamile kalmış olsam ve adetime 6 gün kalmasına rağmen, ben şuan test yapsam çıkar mı ki?

Ama şöyle bir durum var, ben daha önce adet belirtisi yaşamazdım. Adet sancısı gibi vb. Ağrılarım hiç olmazdı. Ama yumurtlama dönemimden bir kaç gün sonra ve dün akşam adet ağrısı gibi karın ağrılarım oldu çok şiddetli olmasa da. Yani bir hafta önceki ilişkilerimden hamile kalmış olsam ve adetime 6 gün kalmasına rağmen, ben şuan test yapsam çıkar mı ki?
çıkmaz beklemen lazım adet zamanın geçmesi lazım yanı benim sürekli değiştiği için yaş aldıkça vücudumuz belli olmuyor o

çıkmaz beklemen lazım adet zamanın geçmesi lazım yanı benim sürekli değiştiği için yaş aldıkça vücudumuz belli olmuyor o
Bana da çıkmaz gibi geliyor. Ama o adet ağrısı gibi ağrılarımın olması beni düşündürdü. Çünkü hiç böyle bir şey yaşamamıştım adetim öncesinde. Mecbur adet günümü beklicem. O da pazar. Bir heycan var içimde ama bakalım hayırlısı. Bilmediğim için de burada paylaşmak istedim. Benzeri belirtiler olan falan var mı diye.

kuzum herkeste eminim farklıdır ama ben 2 gebeliğimde de göğüslerimden anladım :) ciddi anlamda büyüme oluyordu bende
Benim de ilk olacağı için hiçbir şey anlamıyorum 😁 sadece adet ağrısına benzer ağrılarım oluyor bazen o kadar. İlk defa yaşadım bir de. İnşaAllah ben de hamileyimdir ama bakalım bu şekilde belirtisi olan çok kişi var. Psikolojik midir nedir anlamadım ki 😁

Bana da çıkmaz gibi geliyor. Ama o adet ağrısı gibi ağrılarımın olması beni düşündürdü. Çünkü hiç böyle bir şey yaşamamıştım adetim öncesinde. Mecbur adet günümü beklicem. O da pazar. Bir heycan var içimde ama bakalım hayırlısı. Bilmediğim için de burada paylaşmak istedim. Benzeri belirtiler olan falan var mı diye.
Hadi güzel haberler alırsın inşallah 😇

ben adetten 6 gün önce gece yaptığım testte silik çizgiyle öğrendim sabahına kan verdim pozitifti. bence kan verin sabah içiniz rahat etsin. ya da iyi marka erken gebelik testi alın

İyice strese girmeyeyim diye beklesem mi diyorum. Ne gibi belirtileriniz vardı acaba?
tüm gün sol memem o kadar ağrımıştı ki kalp krizi geçiriyorum da oraya vuruyor sandım eve zor gitmiştim. dokunamıyordum dik duramıyordum. sonra aksam esimle şakalaştık şakasına test yaptım silik pozitif çıktı.

tüm gün sol memem o kadar ağrımıştı ki kalp krizi geçiriyorum da oraya vuruyor sandım eve zor gitmiştim. dokunamıyordum dik duramıyordum. sonra aksam esimle şakalaştık şakasına test yaptım silik pozitif çıktı.
Darısı bana artık. Beni de tek düşündüren kasık, karın ağrılarımın olması. Böyle olmazdı. En çokta dinlenmeye çekildiğimde yani oturup uzandığımda falan. Görcez artık 🫠

Back
X