Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
6 haftalık oldum yarin sabah sağlık ocağından tahlilleri alıp hastaneye gideceğim ultrosandan kalp atışını dinlecegiz nasip olursa
Dr a da soracağım ilk soru ilişkiye girmekte sakınca var mı yok mu onu soracağım
Merhaba, önerim bi süre yapmasaniz daha iyi olur. Sonra düşünmektense bastan önlem daha iyi. Benim hicbir sorunum kanama agri vs yoktu 12 yi bekliyorduk zaten ama 9. Haftada hic yokken kanama alanlari gözüktü mesela, belirtisiz. Mecburi yasaklandi o zamanda. 15 16. Haftaya kdr yasakladık diyebilirim. Sizde benve dikkat edin
Bende sordum 6 haftalik iken yok kanaman olmadığı süre yasaklanmiyo ama 7.8 haftalarda ilişki sonrası hafif bir kanama oldu 1 sefer sadece hemen doktorumu aradım korkma dedi 1 hafta ilişkiye girme dedi kansman peçeteyi doldurursa gel hemen dedi zaten tek seferlik ve çok azdı