• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte ilişki

Merhaba herkese, bir şey danışmak istiyorum sizlere bu konuyla ilgili. Hamile olduğumu yeni öğrendim. Daha kese bile tam gözükmedi. Düzenli beta takibi yapılacak. Doktora sormayı unuttum. Acaba cinsel ilişki yaşamak şuan sorun olur mu ? Kanama vs yok sonuç olarak.Bunu erkeklere açıklamak çok zor, böyle zor durumda bırakıyorlar.

Merhaba herkese, bir şey danışmak istiyorum sizlere bu konuyla ilgili. Hamile olduğumu yeni öğrendim. Daha kese bile tam gözükmedi. Düzenli beta takibi yapılacak. Doktora sormayı unuttum. Acaba cinsel ilişki yaşamak şuan sorun olur mu ? Kanama vs yok sonuç olarak.Bunu erkeklere açıklamak çok zor, böyle zor durumda bırakıyorlar.
Doktordan görüş aldıktan sonra devam edin bence.
Kese de yok daha zaten bebeğiniz çok yeni. Kaç çıktı betanız?
Ayrıca bir zahmet 1-2 hafta sabretsinler yani.
Ha kesenin oldugu yerde kanama alanı vs yoksa zTen cinsel ilişkide sorun olmuyor ama yine de netleştirmekte fayda var

Doktordan görüş aldıktan sonra devam edin bence.
Kese de yok daha zaten bebeğiniz çok yeni. Kaç çıktı betanız?
Ayrıca bir zahmet 1-2 hafta sabretsinler yani.
Ha kesenin oldugu yerde kanama alanı vs yoksa zTen cinsel ilişkide sorun olmuyor ama yine de netleştirmekte fayda var
Beta 1259 çıktı, rahim kalınlanmış gebelik için uygun gözüküyor denildi. Pazartesi günü tekrar gideceğim.

Riskli bir gebelik mi?
Plasenta yerleşimi iyi mi?
Benim plasentam aşağıda olmasına rağmen doktorum yasaklamadığı için devam ediyoruz 🙈ilk 10 hafta dikkat edelim dedik onda da kaçamak oldu. Çok şükür sağlıkla ilerliyor.
Eğer riskli gebelik değilse, doktorunuz yasaklamadığı sürece ilişki sorun olmuyor. Ama korunarak ilişki tavsiye ediliyor.
Benim plesenta aşağıdaydı yasaktı size nasıl yasak demedi şaşırdım doğrusu çevremde de herkesin doktoru aynı şeyi söylemişti

Benim plesenta aşağıdaydı yasaktı size nasıl yasak demedi şaşırdım doğrusu çevremde de herkesin doktoru aynı şeyi söylemişti
Bilmiyorum ki. Gebeligin başlangıcından 27.haftaya kadar aşağıdaydı ve tam kapatiyordu. 27.haftada 2 cm yukarı çıktı ama hâlâ aşağıdaydı.

Bilmiyorum ki. Gebeligin başlangıcından 27.haftaya kadar aşağıdaydı ve tam kapatiyordu. 27.haftada 2 cm yukarı çıktı ama hâlâ aşağıdaydı.
Abooo tam kapatıyordu bir de vallahi şaşırdım neyse ki bir şey olmamış biz çok dikkat ettik tüm gebelik boyunca yakınlaşma olmadı valla sonlara doğru yukarı çıkmıştı ama ben ağırlaştım bebek büyüdü olamadı yani 😁

Back
X