Gebelikte ilk haftalar ?

Oluyo o ya benim karnım şişmiyo yani zaten karnım büyüdü biraz az yemek yemem lazım ilk haftalarda doktor öyle dedi ama açlıktan ölecekmişim gibi yiyorum 😂😂
Kız hiç sorma ya böyle açlık görmedim 🤣 gıtlıktan çıkmışım gibi yiyorum halbuki daha 1 saat önce yedim doydum 1 saat sonra başladık yine djdjdjdjd

Canım ben ultrasona girdim doktor dedi rahmin kalınlaşmış gebeliğe hazırlanıyor dedi kese henüz yok dedi 1 hafta sonra gel demişti isde o gün yarın çok heyecanlıyım 😍🙏🙏
Hayırlısı cnm inşallah gözükür bebişin 😍😍💕💕

KIZLARRRRR BİZ KESEYİ GÖRDÜK çok şükür 😍😍😍😍 VE doktor alttanda muayene etti iç keseyi de gördük bebek daha henüz gözükmedi 4 haftalık dedi beta sonucum 1 hafta gitmemiştim bir haftada 7476 olmuş 🤭😁 iyi mi artış şöyle sıralayabilirim ayın 17 snde 598 di 2 sonra 1433 olmuştu 1 hafta bekledim gitmedim bgun gittim lekenlemeler vardı diye 7476 olmuş ,😊

Bende 153 boyum 36 kiloyla hamile kaldım şimdi 43 kiloyum 😂
Şu an normal insan kilosuna gelmişsin ne kadar zayıfmışsın en iyi arkadaşım aynı boyda o da 38e düşüyodu da aşırı zayıflıyodu artık hastalanacak kadar zayıf oluyodu normali 41 42 kilo ki o haliyle de 32 beden pantolonların bile çoğu ona büyük oluyo

KIZLARRRRR BİZ KESEYİ GÖRDÜK çok şükür 😍😍😍😍 VE doktor alttanda muayene etti iç keseyi de gördük bebek daha henüz gözükmedi 4 haftalık dedi beta sonucum 1 hafta gitmemiştim bir haftada 7476 olmuş 🤭😁 iyi mi artış şöyle sıralayabilirim ayın 17 snde 598 di 2 sonra 1433 olmuştu 1 hafta bekledim gitmedim bgun gittim lekenlemeler vardı diye 7476 olmuş ,😊
Kaçta öğrendin nasıl yükseldi

Kaçta öğrendin nasıl yükseldi
Valla ben gebeligimi ocağın 16 sında test yaptım çift çizgi çıktı öğrendim sonra sabah kan verdim devletten 598 çıktı beta 2 gün sonra bidaha verdim 1433 çıktı 1 hafta bekledim bugün gittim 7476 ya yükselmiş doktor yükselişi güzel dedi sonuç keseyide gördük çok şükür ama bebek daha gozukmedi hem ultrason dan baktı hemde alttan iç keseye kadar gördük inşallah bebeğimde görürüz 🤲🌿

Valla ben gebeligimi ocağın 16 sında test yaptım çift çizgi çıktı öğrendim sonra sabah kan verdim devletten 598 çıktı beta 2 gün sonra bidaha verdim 1433 çıktı 1 hafta bekledim bugün gittim 7476 ya yükselmiş doktor yükselişi güzel dedi sonuç keseyide gördük çok şükür ama bebek daha gozukmedi hem ultrason dan baktı hemde alttan iç keseye kadar gördük inşallah bebeğimde görürüz 🤲🌿
İnşallah canim benim darısı bana

Kizlar sizinde gebeliğinizin ilk haftalarinda mideniz kaziniyormuydu ? Benim aşırı kaziniyor 3+6 günüm acayip yiyiyorum bunun sonucunda tabi karnım sisiyor ve sonra çok yiyince karnım ağrıyor napcam bilemedim az yesem de açlık hissediyorum 🙄
13. haftadayım hala aşeriyorum :D hamile olduğumu bilmeden önce iştahımın açılmasını anlayamamıştım bir de bulantın falan yoksa çok normal sürekli yeme isteğin ama karbonhidrat ve şekeri biraz kısıtla bir de folik asit içiyor musun?

Valla 15+2 yim hamileliğim başından beri yiyorum yemiyince göbeğim çekiliyor sanki hareketlilik başlıyor iki saate bir normal yemek yiyorum oğlum beni aşırı yediriyor 🤣🤣🤣
Fotoyu görünce kendimi gördüm. Henüz belli bile değil kaç haftalık hamile olduğum inş Salı günü belli olacak ama sürekli açım ve asla tok hissetmiyorum çok kısa süre tokum sonrasında bir hafiften bulantı ile yemek ye uyarısı gelio resmen karnımdan sanki ve karnım aynı bu şekilde henüz başındayken. Normalde göbeğim yok 55 kiloyum ama aşırı şişti karnım. Bbu kadar erken neden büyüyor diye düşünmeden edemiyorum. Salı olsa da rahatlasam.

Fotoyu görünce kendimi gördüm. Henüz belli bile değil kaç haftalık hamile olduğum inş Salı günü belli olacak ama sürekli açım ve asla tok hissetmiyorum çok kısa süre tokum sonrasında bir hafiften bulantı ile yemek ye uyarısı gelio resmen karnımdan sanki ve karnım aynı bu şekilde henüz başındayken. Normalde göbeğim yok 55 kiloyum ama aşırı şişti karnım. Bbu kadar erken neden büyüyor diye düşünmeden edemiyorum. Salı olsa da rahatlasam.
Mrb cnm bende 56 la başladım hamileliğime şuan 63 kiloyum çok şükür 24 haftalık olduk

Back
X