GEBELİKTE İSHAL YAŞAYAN???

vintagella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2013
18
3
36
Ankara
Herkese merhaba,

Genelde gebelikte kabızlık sorun derler... Ben 16. haftadayım ancak hiç kabızlık yaşamadığım gibi ishale yakınım genelde... Bunu yaşayan var mı benim gibi? Teşekkürler herkese :)

Maşallah de canım :)
Bende çoğu zaman ishalim bol bol muz yememe rağmen :) ishal dediğimde şarıl şurul değil ama sıvı yani :) ayy muhabbete bak:oops::KK22:

Maşallah de canım :)
Bende çoğu zaman ishalim bol bol muz yememe rağmen :) ishal dediğimde şarıl şurul değil ama sıvı yani :) ayy muhabbete bak:oops::KK22:

sevindim demek ki azınlık da olsak imkansız bişey değil :) Doktoruma sormuştum, çok sıvı kaybettirecek ve kusmayla birlikte olmayacak şekildeyse problem yok dedi... Ama insan yine de emin olamıyor, belki çok saçma geliyor şu muhabbetimiz ama insan her şeyi düşünüyor bu dönemde işte :)

Herkese merhaba,

Genelde gebelikte kabızlık sorun derler... Ben 16. haftadayım ancak hiç kabızlık yaşamadığım gibi ishale yakınım genelde... Bunu yaşayan var mı benim gibi? Teşekkürler herkese :)[/QUOTE
Geçmiş olsun ben de aynı sıkıntı oldu çok fazla...günlerce sürdü. Sonra yediklerime dikkat ettim o ara tavuk yiyordum maalesef ondan olduğunu anladım... Daha da çok nadir yiyorum normal tavuk yok ki piyasada... Köy tavuğu dışında yemiyorum çocuklarıma da yedirmiyorum.bol bol su iç canmm .

Anamm imrendim size keske arada bende olsam. Simdiye hic hatirlamam ishal olmadim tam tersi hep kabizlik cektim hayatim boyunca

Back
X