Gebelikte ishal?

Hilal0000

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2022
71
-20
16
26
26 haftalık hamileyim ishal olmanın bı sakıncası varmı dün bı olay yaşadım çok korktum ağladım üzüldüm dünden beri ishalim korkuyla da olmuş olabilir mi ?

26 haftalık hamileyim ishal olmanın bı sakıncası varmı dün bı olay yaşadım çok korktum ağladım üzüldüm dünden beri ishalim korkuyla da olmuş olabilir mi ?
olabilir belki huzursuz bağırsak sendromunuz vardır geçmiş olsun ben de deprem olduğu gün ishal oldum hatta öyle ki bağırsaklarım anında bozuldu ve diğer artçıları tuvalette geçirdim😅 dua ettim b.k yolunda ölmem inşallah diye. sizde de korkudan olmuş olabilir. gebelikte bir de vitamin fazlasından dolayı da ishal olabilir diyorlar takviye kullanıyorsanız siz de

Bende de 2 hafta önce oldu yani 17 haftalık olduğum dönemde. Ben de sizin gibi bişeye çok üzülüp stres yaptım ertesi günü ishal mide bulantısı kusma yaşadım 4 gün aralıksız sürdü bu ve onun öncesinde 1 kere bile midem bulanmamıştı öyle söyleyeyim neyseki serumla geçti. Yani kesinlikle üzüntü, kızgınlık, korku, stres yapılmamalı etkiliyor maalesef. Geçmiş olsun düzelecektir♥️

Ben hamile kaldığımdan beri 2 kere ishal oldum hatta biri cidden bulantı baş dönmesi şeklinde oldu zordu baya kötüydüm muz ve patates yedim birkaç gün sadece düzeldi. Bence hormonlardan kaynaklı oluyor. Kimisinde kabız kimisinde ishal oluyor. Korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum 💖

Back
X