slm arkadaşlar. ben uzun süredir ishal yaşıyorum. fakat öyle karın ağrısı yada başka şikayetlerim yok. normalde bağırsak tembelliği vardır bende. şimdi günde bir kereyada iki günde bir tuvalete çıkıyorum fakat ishal şeklinde oluyor. beni hiç rahatsız etmiyor ama acaba bebek için zararlımı diye korkmaya başladım. dr.a söylemedim hiç. bu hafta gittiğimde söyleyecem.
bende öyle normal ishal belirtileri yok. hatta bu durumu iyi diye değerlendiriyordum çünkü zaten bağırsak tembelliğim var, gebeliktede kabızlık büyük bir problem. zaten sık sık tuvalete yine çıkamıyorum. 2 günde bir, bazen hergün. kramp, karın ağrısı yok.ama bu durum uzun sürünce endişelenmeye başladım. kullandığım ilaçlar;maltofer şurup(kan şurubu),magnezyum ve megadyn(vitamin).
Ben de megadyn kullanıyorum.Acaba o mu ishal yapıyor? akannehir
hayır aksine kabızlık yapıyor bende kullandım daha önce
magnezyum ishal yapar dozunu ayarlarsan bi sorun çıkmaz ama. magnezyumda kullandım megedayn da kullandım geçense, dr. um megedayn kabızlık yapar içindeki demir ve vs dolayı demişti ve büyük abdestinde koyu renkli olur ama magnezyum direk isal yapıyor 1 saşe kullanıyorsan yarıya indirirsin bakarsın yine ishal yapıyorsa azaltırsın. bana dr. bu şekilde tarif etmişti kullanımını.neden olduğunu çözdüm. magnezyumdan sanırım. burda magnezyumla ilgili konuyu okudum. zaten yan etkilerindede yazıyor. dün içmedim daha iyiyim. içmeyecem artık, dr.ada bu hafta gidince söyleyecem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?