gebelikte ishalll yardimm!!!

eeee4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2016
1.123
1.826
83
36
Kızlar 29 haftalık hamileyim dün ishal oldum bir gün sürdü ama erken doğum tehlikesi olabilir diye duydum doğru mu.cok tedirginim.suan biseyim yok bebeğim baya hareketli maşallah .ne yapmam lazım bilgisi olan varmi

Can'ım ishal gebelikte istenmeyen bişey ama çoğu kadında oluyor. Boş sıvı tüketmen lazım bide seni düzeltecek yiyecekler.

Canım dün oldu. bugün biseyim yok zaten duzeldim muz yedim 2 tane geçirdi o çok şükur.ama erken doğum filan dedikleri için korktum ya.bugun hiç tuvalete cikmadim.bolbol su iciyorum meyve yiyorum .erken doğum tehlikesi olsaydı ishal devam eder miydi sence

Ben acile gittiğim Zaman benimle en az iki kadın geliyordu ishalim diye. Fazla olanın yatış yapıp serum ilaç falan veriyorlar . Tıp ilerledi şükür korkma. Ben ne sancılar çektim durdurdular sancılarımı . İshal doğum belirtisi ama doğum Zaman'ında . Doğurmadan Bi gün önce fena ishal oldum sonra sancılandım zaten ben

Anladım cnm şuan için biseyim yok geçti ishalim sancı filanda yok çok şükur.insan hamileyken herşeyi kafasına takiyo işte.hayirlisiyla 9.aya bi girebilseydik sağlıkla allahım yardım etsin insallah dua edin olur mu zamanında gelsin bebis erkenden gelmesin.dogudayim ben mecburen burda da imkanlar çok kısıtlı o beni telaslandiriyo aslinda

Sen şuan 8 haftalık hamile misin cnm başka çocuğun varmi

Bu ikinci bebeğim evet 8 haftalık . Kızım 19 aylık. Ben ilk bebeğimde çok hastanede yattım perinatolojide . Her türlü hastalığı gördüm Bi dolu kadınla tanıştım. Endişe etme ozmn endişe edeceğin ishal seni bayılma noktasına getirir Allah korusun

Sagol cnm akşam oldu tekrar başladı ishal halsizlik oluyo ama bol su iciyrum.yarin doktora gidicem

Bol su bide iyi gelecek lapa patates falan. Eğer iğrenmem dersen Bi kase yoğurda Bi avuç kuru çay döküp he. Sabaha hiç bişeyin kalmaz

Gerçekten iyi geliyo mu cnm ya valla iyileseyim diye yerim onuda

Cidde'n çok çok iyi geliyor . Babaannemin tatifi

Sagol canm ilgin icin. Hamile olunca kendini dusunemiyosun tamamen bebege odaklaniyosun onun için hemen iyileşmek istiyorum zarar gelmesin çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…