Gebelikte iştahsızlık

Aylin08

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2020
41
13
3
32
Merhaba arkadaşlar, 19 haftalik hamileyim, bulantım azaldı biraz fakat çok iştahsızlık var yemek yiyemiyorum, herhangi sıkıntı olurmu, bu durum normal mi tecrübeli anneler fikrini söyleye bilirmi lütfen?

Gayet normal,telaşe kapılma.Her haftanın ayın hatta günün bile farklı değişkenlikler gösterirMercimeğe selamlar.

Merhaba arkadaşlar, 19 haftalik hamileyim, bulantım azaldı biraz fakat çok iştahsızlık var yemek yiyemiyorum, herhangi sıkıntı olurmu, bu durum normal mi tecrübeli anneler fikrini söyleye bilirmi lütfen?
Benimde ilk 3 ay iştahım tamamen kesilmişti kilo vermiştim hatta, 4. Ayda açıldı biraz derken sonra normale döndü. Hiçbir sıkıntı olmaz merak etme.

Olmaz diye düşünüyorum ben de 9 ay boyunca bulantıları olanlar var zaten doktorunuz kan değerlerinize göre sizi yönlendirir gerekli vitamin takviyesini yapar. Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin

Olmaz diye düşünüyorum ben de 9 ay boyunca bulantıları olanlar var zaten doktorunuz kan değerlerinize göre sizi yönlendirir gerekli vitamin takviyesini yapar. Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin
Çok teşekkür ederim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…