Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar biz yedi haftalığız bulantım fln yok derken bgn banyodan cıkamadm ilk defa böle kötü oldum siz nasılsınız bulantıda çıkarmak tehlikelimidir korkuyorum
Yok canm ya 6. Haftada ben Günün her saatınde kustum bi hafta sonnda serum verdi dktr öyle geçtii.şuan 25. Haftadayım hiç tekrarlamadıı.ki ben cok vitamnsiiz kalmştımm hiç bişy iyemiyordum ama dktr çok önmli değil bebk için demişti
Yok canm ya 6. Haftada ben Günün her saatınde kustum bi hafta sonnda serum verdi dktr öyle geçtii.şuan 25. Haftadayım hiç tekrarlamadıı.ki ben cok vitamnsiiz kalmştımm hiç bişy iyemiyordum ama dktr çok önmli değil bebk için demişti
Sağol cnm ya içimi rahatlattın bende de yeni başladı ama düzelir inşş yokken niye olmdı bulantm diyodum şindi keşke olmasa diyorum demekki erkenmiş yeni başladı