Gebelikte Kabızlık

Maowey

Nature-science-animals-space
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2020
56
30
8
Güzel anneler ve anne adayları merhabalar. Ben deniz gebeliğinin 32.haftasındayım. Uzun süredir sindirim sistemim iyi çalışırken son bir haftadır inanılmaz sıkıntı yaşıyorum. Günlük 3 litre su tüketen biriyim zaten bu hiç şaşmadı hala devam etmekte. Lifli gıdalar da tüketmeme rağmen sorun yaşıyorum.
Gebeliğin 32.haftalarında bu problemi yaşayan ve önerisi olan varsa buyurun etkileşime, hem aynı problemleri yaşayan anneciklere de fikir olmuş olur aynı zamanda

Hamileliğin son zamanlarına doğru kabızlık problemi görülebilmektedir ve bu çok normaldir. Böyle bir durum yaşayan danışanlarıma genel önerim sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı hakiki zeytinyağı içip ardından su içmektir ve gün içerisinde mutlaka 3-4 adet kuru kayısı tüketmelisiniz

Çok çok teşekkür ederim öncelikle cevabınız için hakikaten biraz sor bir hafta geçirdim, sindirim inanılmaz yavaşlıyor ;kefir, yoğurt, su bol tuttuğum halde. Bu önerinizi direkt uygulayacağım yarın sabah

Rica ederim inşallah etkisini hemen görürsünüz bir hafta düzenli olarak devam ederseniz daha da iyi etkisini göreceksiniz şimdiden bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı temenni ediyorum

İnşallah amin çook teşekkürler ederim
Dilerim bu kıymetli tavsiyeniz sindirim sıkıntısı yaşayan tüm anne adaylarının da imdadına yetişecek, sayenizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…