gebelikte kabuslar görüyor musunuz?

kardelen_32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2008
472
3
96
39
Isparta
arkadaşlar, ben nerdeyse hergün kötü kötü rüyalar görüyorum. sanıyorum hamile olduğum için çünkü önceden bu kadar görmezdim. dün gece 3 te hıçkıra hıçkıra ağlayarak uyandım gördüğüm kabus yüzündenmirmirmirmir.bugünde hep içimi çektimmafoldumben sizlerde görüyor musunuz ? normal mi bu kadar çok görmem?

selam kardelen bende aynı dertten muzdaribim ya hergün rüyamda çok korkuyorum hamilelikte oluyomus sordum herkese geceleri uyuyamıyorum uykularım bölünüyo ağlayarak uyanıyorum dua okumadan yatmıyorum biraz olsun rahatlıyorum sanada tavsiye şu duaları oku
7 ayetel kürsü , 7 felak, 7 nas, 7 fatiha ve 7 ihlas oku kardeşim
rabbim hamile olan bütün kardeşlerime hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıklı bi şekilde kucaklarına alsınlar bebişlerini inşallah

evet gerçektn çok sık olan bir durum bu benim için de. hatta son haftalarda daha da arttı. sanırım hem sıcaklar hem de ağırlaşma olduğu için rahat uyuyamıyoruz ondan kaynaklanıyor muhtemelen. :1closedeyes:

teşekkür ederim neclacım. valla uyumaya korkar oldum. yine ne görcem diye. eşimde korktu gece ağlayarak uyanınca ben. allah hepimizi sağ selamet kurtarsın inş arkadaşlar

bende öyle duydum hamileyken çok görülürmüş böyle rüyalar. lohusaykende olurmuş diye duydum .çok korkuyorum ben ya ( bide benim eşim bazı geceler olmuyor ewde iş nedeniyle. evde tek başıma kalıyorum . hiç korkmayan ben bu kabuslar yüzünden yanlız kalmak bile istemiyorum artık geceleri

amin canım korkma rabbim sabır versin hepimize inşallah bebişlerimizi kucagımıza alırsak birgün hepsini unuturuz bunların bi tavsiyem daha var eğer evinde kücük Kuran-ı Kerim varsa yoksada bi tanıdıktan bul küçük yeşik oluyo biliyosundur onu baş ucuna koy bütün korkun geçer inşallah canım ALLAH' a emanet ol...

canım bende ilk haftalarımda 8-9 haftalarda çok görüyordum kabuslar.oda normalmiş...
ama daha sonra geçiyor.

bu gece canavarlar sevmedıgım ınsanlar hepsı kovaladı benı kosmaya calısyorum dızlerım cok gucsuz :gitme:
butun gece ugrastım durdum cok sıcramısım eşim kaldırdı ellerını optum eşimin rüyaymıs dıye :roflol::roflol:
kalktık yuzumu yıkadık
bide bızım ev dublex eşim kalkar ruya etkısı ıle farkında olmadan atlarım dıye korkuyomuş delikafadulden

gormemmi adamin biri beni dovuyordu vurma hamileyim dedim karnimi tekmelemeye basladi cok korkmustum bebegime bisey olucak diye..sadece bu olsa neyse birsuru korkunc ruyalar goruyorum....
sabah 6-7 de gozlerimi bir aciyorum birdaha uyuyamiyorum devam edicek korkusuyla...

slm kızlar bende çok rkabus görüyorum ölüler gördüm rüyamda mezarları kazıp çıkartmışlar.o gece çok korkmuştum ölülere bakamıyodum hepsinin yüzünü gördüm çok kötüydü korktum bebişime bana yada babasına bişe olcak diye( sonra nette okudum gebelikte normalmiş

demekki hepimiz görüyoruz arkadaşlar yabenneyaptımki. bende doğuma gidiyorum sonra eşimin öldüğünü görüyorum (allah korusun)ben doğuramadansenağlama. bir ağlıyorum rüyamda bebeğimizi hiç göremedi hep karnımı severdi diye. bi kalktım hıçkıra hıçkıramafoldumben çok kötüydü.

öf kızlar aynı şikayet bendede var...ama bana gebe olan ablalarım söylemiştiler kabus görebilirsin normal diye...ben çogunlukla bebegimi görüyorum.tövbe yarabbim allah korusun sakat fılan dogmuş oluyo...acaba saglıkla dogurcakmıyım diye çok düşünüyorum o yüzden rüyama giriyo...allahım hepimize saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin:...amin

canım bende ilk haftalarımda 8-9 haftalarda çok görüyordum kabuslar.oda normalmiş...
ama daha sonra geçiyor.

ben o haftaları geçtim cnm ya . 19 haftalığım hiç bitmedi. ama dün gece baya bir okuyup yattım. görmedim korkutmadılar. öyle yapcam bundan sonra hergün.alkisalkisalkis

bende öyle gördüm bir keresinde canım ya doğuruyorum çocuğu elime veriyolar. tövbe yarabbim sen koru böyle hiç bişeye benzemiyor çamurdan yapılmış bir heykel gibi ama yüzü gözü yoksenağlama çok korkmuştum allahım sağ sağlim kavuşturur inş bebişlerimize:Saruboceq:

Ben aranıza yenı katıldım bende 36 haftalık gebeyım ve her yattımda kabuslar görüorum yüzünü göremedim biri veya birileri karanlık sürekli ve nefes almaya calısıorum ama alamıorum uyandımda nefesım kesılmıs oluo

Hamile olduğumu öğrendiğimden beri her gün çığlıklarla uyanıyorum.O kadar korkuyorum ki

Hamile olduğumu öğrendiğimden beri her gün çığlıklarla uyanıyorum.O kadar korkuyorum ki

cnm normal bnde çok görüyordum git gide azaldı hatta kendime nuska okuttum. Hemen hemen her gece görüyordum korkarak uyanıordum ağlayarak uyanıordum bazı hayvanları görüyodum köpek yada kaplan yada yüzü kapalı adamlar hep beni öldürmeye çalışıyolardı. Git gide azaldı diyebilirim. İnş seninde geçer bol bol okumalısın.

bütün gebeler aynı rüyaları görüyor merak etmeyin, bunlar hep bilinçaltı korkular ama benim tavsiyem rüyalarınızı birbirinize anlatmayın. birbirinizden etkilenirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…