Gebelikte Kaç Kez Kan Veriliyor ?

Ne kadar saldirgan hatta korkunc bir insansiniz. Zaten yazmisiz kese gorunene kadar istenir diye siz de kesem gorundu demissiniz kese gorununce ne isteyecek.
bu konuda bir eğitiminiz olmadığı halde doktorum yada benim hakkında hiçbir bilginiz olmadığı halde “kumar oynamışlar” demeniz çok minnoşcaydı öyle insancaydı ki inanılmaz mantıklıydı böyle haddini bilen bir insana başka türlü davranılamazdı
Kese görünene kadar istenilmez. Görünmesi gereken vakte kadar beklenir görünmezse gerekli testler istenir. Hala saçma sapan yazıp duruyorsunuz

Tamam en iyisi sizsiniz. Herkesin gebeliği ve ilerleyişi farklıdır insanlara beta baktırmayın ben baktırmadım bir şey olmadı demek hangi mantığa sığdı acaba ? Nereden biliyorsunuz dış gebelik değil kimyasal değil veya farklı bir durum değil. Adı üstünde eğitimi alan doktor ve size göre karar vermiş. Siz hangi eğitimle burada insanlara bilgi verdiniz ? Ayrıca ben zaten sağlık çalışanıyım. Bilgilerimin sizden daha iyi olduğu kesin. Yıllardır okudum ve çalıştım. Deneyimim sizinkinden daha iyi yine de kimseye kesin cevap vermeyip doktora yönlendiriyorum. Bilgi verip doktorculuk taslayan sizsiniz ben değil önce bunu bir anlayın. Ayrıca şu an dış gebelik riski içerisindeyim ve kan vermek zorundayım. Her şey sizin dünyanızdaki gibi toz pembe ilerlemiyor. İnsanların sorunları olabiliyor.

Ben kime beta baktırmayın ben baktırmadım birşey olmadı dedim? Size dış gebelik değil kimyasal değil mi dedim? Hangi doktor için bu tahlili istemiş ama ben daha iyi biliyorum beni dinleyin yaptırmayın deyip doktorculuk oynadım? Lütfen gösterin ben bunları hangi cümlede söyledim. Hayal mi görüyorsunuz yoksa iftira atmak hobiniz mi?
Tekrar soruyorum doktor musunuz? Hayır. Sağlık çalışanı olmanız benden fazla bilginiz olduğu anlamına gelmiyor ne zannediyorsunuz kendinizi ya. Madem bizim bilgimizi beğenmiyorsunuz kendinizde kosssskocamannn sağlık çalışanısınız bilginiz çooook ne diye bize soruyorsunuz. Doktorunuz birşey gerekli gördüyse yapacaksınız bu kadar basit. Hem doktor kişiye özel davranır bilincinde olup hem dış gebelik riskim var sizde kaç tahlil istendi demek nasıl bir mantık?
Hangi deneyim? Hastanede çalışma deneyimi mi?
Benim dünyamdan nasıl haberdarsınız anlatır mısınız? Beraber mi yaşıyoruz, beni tanıyor musunuz?
Vay be demek tozpembe dünyam varmış, öyleyse neden hasta bir bebek doğurdum? Neden bir bebek kaybettim? Neden gebeyken haftalarca hastanede yatırılıp hayatta kalmaya çalıştım? Neden sezeryan ameliyatının ortasında ayıldım? Dünyam tozpembe olduğu için sağlık sorunlarım olmadığı için mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…