Gebelikte kaçıncı haftada göbeğiniz ne kadar büyüdü ?

Merhaba Herkese;

Ben 10 haftalık hamileyim. Ama göbeğime bakınca epey çıkmış olduğunu görüyorum. Hatta dün internetten biraz araştırdım 17 haftalık bir gebenin görüntüsü benim şuanki karnımdan daha küçüktü.
Bu nasıl bir şey ? Neyle alakalı ? Normalde kaçıncı haftada ne kadar büyür ? Yapmam gereken ekstra birşey var mı?
Yardımlarını bekliyorum bilenlerin :49:

merhaba canım muthemelen gazdır o :34: ilk zamanlarda bi çok sabırsız arkadaş öyle hissettik ama daha sonra fooss :27: zaten minnacık bişey o kadar büyümesi imkansız.. şimdi 19. haftamdayım ama öyle abartılı büyük bi göbeğim yok 6. ayda daha fazla şişiliyor galiba :34:

merhaba canım muthemelen gazdır o :34: ilk zamanlarda bi çok sabırsız arkadaş öyle hissettik ama daha sonra fooss :27: zaten minnacık bişey o kadar büyümesi imkansız.. şimdi 19. haftamdayım ama öyle abartılı büyük bi göbeğim yok 6. ayda daha fazla şişiliyor galiba :34:

Hehee;) o sabirsizlar bizizz:1: yarin 19 a giriyorum bende. Artik kesemiz kavun kadarmis :8:

[/QUOTE]

Bende yeni basladim iste canim;)) cok daracik giymezsem belli bile olmuyo. Bu arada hareket ediyo hicraniimm,super bisey yaa:8::8:[/QUOTE]bi ara foto eklerim tatlimm :34: ayyy ne guzel yaa gozun aydin ne zaman hissettin ilk

Hehee;) o sabirsizlar bizizz:1: yarin 19 a giriyorum bende. Artik kesemiz kavun kadarmis :8:

hahahaha :1: hatta hatırlıyomusun canm 11.haftada bebeği hissedenlerimiz bile vardı :9: benim bebiş 5 gündür tekmiklemeye başladı öncekilerin gazdan ibaret olduğunu bende anladım :ssz:

oyy maşallah kavun kadar olduysaa ne güzell :52::52::52:

maşallah canım seninle aynı zamanda gidiyoruz :nazar::nazar::nazar::nazar:

Bende yeni basladim iste canim;)) cok daracik giymezsem belli bile olmuyo. Bu arada hareket ediyo hicraniimm,super bisey yaa:8::8:[/QUOTE]bi ara foto eklerim tatlimm :34: ayyy ne guzel yaa gozun aydin ne zaman hissettin ilk[/QUOTE]

İki gun once bnde cektim ;) ekliim bende :1:
Ya gecen haftalarda arada pit yapiyodu da son uc gundur cok yogun ve hergun hissediyorum,tek tarafa gidiyo sıkısıyo acayip sert oluyo orasi ;) ard arda vuruyo falan:) genelde uzanirken oluyo

hahahaha :1: hatta hatırlıyomusun canm 11.haftada bebeği hissedenlerimiz bile vardı :9: benim bebiş 5 gündür tekmiklemeye başladı öncekilerin gazdan ibaret olduğunu bende anladım :ssz:

oyy maşallah kavun kadar olduysaa ne güzell :52::52::52:

maşallah canım seninle aynı zamanda gidiyoruz :nazar::nazar::nazar::nazar:

Aynenn oncekiler gazmis;))) bnmki de 3gundur cok net hissettiriyo hatta esim de hissedip sasiriyo :1: ve karnimin altindan basliyo buyumeye:21: ayy cok sukur bu haftaya kadar geldik, doguma kadar gideriz insallah beraber:37:

Aynenn oncekiler gazmis;))) bnmki de 3gundur cok net hissettiriyo hatta esim de hissedip sasiriyo :1: ve karnimin altindan basliyo buyumeye:21: ayy cok sukur bu haftaya kadar geldik, doguma kadar gideriz insallah beraber:37:

oyy maşallah canımm benimki eşim elleyince haraketi kesiyor :27:
inş. canım Rabbim bütün hamişlere sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin.. :16: inş. beraber doğururuz..

konu sahibi arkadaşım Rabbim kuzunu korusun sağlıcakla gelsin inş. :16:

oyy maşallah canımm benimki eşim elleyince haraketi kesiyor :27:
inş. canım Rabbim bütün hamişlere sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin.. :16: inş. beraber doğururuz..

konu sahibi arkadaşım Rabbim kuzunu korusun sağlıcakla gelsin inş. :16:

Canım çok teşekkür ederim. Vallahi sabırsızlığımdan karnım büyüdü ay ne oldu falan diye geziyorum ortalıkta. İşe gelmesem hep evde olsam herhalde kendimle bebişle kafayı yerim :37:

Allah cümlemize hayırlı evlatlar versin, bir avazda kucaklarımıza almayı nasip etsin :16:

Çok teşekkür ederim. Vallahi içim rahatladı. Çünkü bu böyle giderse ben bir dünya olup gezeceğim sanmaya başladım. 1.60 boyla beni düşünsene yuvarlanırım herhalde :37:
Hehe ben de 1.60 boyundayim, benle beraber karnim da minyon galiba:) benim de senin gibi cikmisti hemen ilk 1 2 ayda ben de hemen karnim şişti yaa diye dolaniyodum:) sonradan cikcak merak etme sikinti yok:)

Qqq
Ben 15+6 yım.Ayakta göbeğim yok,yatınca var ufak bişi.Ama ben ilk başta bulantılar 4 kg verdim ve anca 3 nü geri aldım.Midem çok hassas.Ben de neden karnım büyümüyor diye kafaya taktım.Bence aşırı kg almadıysanız göbek olması kötü bişi değil.Ben de birkaç kg almalıyım ama midem hala pek iyi değil.:31:

ayyt al benden de o kadar, 27+3 qunluk hamileyim ama karnim 4 aylik qibi..ilk aylarda cok kilo verdim 54 kiloyla basladim 51 e dustu. su an 57 kiloyum.. mide hastaligm vardi tekrar nüksetti hic istahim yok

Son düzenleme:
Ben 29 haftaligim ve kücük göbegim var. Ilk haftalar cikmisdi göbegim Doktor gaz dedi sonra gitdi göbek.6 ayliken yavas yavas büyümeye basladi.simdi sadece dar seyler giyinice cikiyor minik göbegim:) ben ama büyük olsun istiyorum cok hosuma gidiyor insanlar görür görmez hamile oldugumu anlasin;))))

Ben 29 haftaligim ve kücük göbegim var. Ilk haftalar cikmisdi göbegim Doktor gaz dedi sonra gitdi göbek.6 ayliken yavas yavas büyümeye basladi.simdi sadece dar seyler giyinice cikiyor minik göbegim:) ben ama büyük olsun istiyorum cok hosuma gidiyor insanlar görür görmez hamile oldugumu anlasin;))))

İnsan dosta düşmana ilan etmek istiyor değil mi :17:

Ama bendeki de gazmış şuan. 3 ay yeni olacak. Demekki kaybolacak bu göbiş :43:

Olsun 6. aya kadar nasip artık :34:

Son düzenleme:

Evet gercekten öyle herkez görsün bilsin:)

Canim beli olmaz belki kalir senin göbegin doguma kadar. Herkezde farkli bi arkadasin göbegi ilk aylar vardi ve gitmedi:)

Merhabalar ben 30 haftalık hamileyim.Gobegim 18. Haftaya kadar yok denecek kadar azdı. 24. haftadan itibaren baya bir gelişim gösterdi. Suan inanamiycagim kadar büyük

Merhabalar ben 30 haftalık hamileyim.Gobegim 18. Haftaya kadar yok denecek kadar azdı. 24. haftadan itibaren baya bir gelişim gösterdi. Suan inanamiycagim kadar büyük

Ben daha 12.haftadayım. Şimdilik görünen kocaman çıkıntımın göbeğim değil gaz olduğunu düşünüyorum. Bakalım göreceğiz :1:

Back
X