- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
- Konu Sahibi mangomango
Ayyyyyy allahım bizlere de nasip et hissetmeyi
Maaşallah![]()
İnsallahh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyyyy allahım bizlere de nasip et hissetmeyi
Maaşallah![]()
Merhaba Herkese;
Ben 10 haftalık hamileyim. Ama göbeğime bakınca epey çıkmış olduğunu görüyorum. Hatta dün internetten biraz araştırdım 17 haftalık bir gebenin görüntüsü benim şuanki karnımdan daha küçüktü.
Bu nasıl bir şey ? Neyle alakalı ? Normalde kaçıncı haftada ne kadar büyür ? Yapmam gereken ekstra birşey var mı?
Yardımlarını bekliyorum bilenlerin![]()
merhaba canım muthemelen gazdır oilk zamanlarda bi çok sabırsız arkadaş öyle hissettik ama daha sonra fooss
zaten minnacık bişey o kadar büyümesi imkansız.. şimdi 19. haftamdayım ama öyle abartılı büyük bi göbeğim yok 6. ayda daha fazla şişiliyor galiba
![]()
Heheeo sabirsizlar bizizz
yarin 19 a giriyorum bende. Artik kesemiz kavun kadarmis
![]()
oyyy ne guzeldir kim bilir ins bendee hemen hissederimmmm rahimde kasilmalarim oluyo bu ara benim hele sol tarafta ve geceleri
hahahahahatta hatırlıyomusun canm 11.haftada bebeği hissedenlerimiz bile vardı
benim bebiş 5 gündür tekmiklemeye başladı öncekilerin gazdan ibaret olduğunu bende anladım
oyy maşallah kavun kadar olduysaa ne güzell
maşallah canım seninle aynı zamanda gidiyoruz![]()
oyyy ne guzeldir kim bilir ins bendee hemen hissederimmmm rahimde kasilmalarim oluyo bu ara benim hele sol tarafta ve geceleri
Aynenn oncekiler gazmis)) bnmki de 3gundur cok net hissettiriyo hatta esim de hissedip sasiriyo
ve karnimin altindan basliyo buyumeye
ayy cok sukur bu haftaya kadar geldik, doguma kadar gideriz insallah beraber
![]()
oyy maşallah canımm benimki eşim elleyince haraketi kesiyor
inş. canım Rabbim bütün hamişlere sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin..inş. beraber doğururuz..
konu sahibi arkadaşım Rabbim kuzunu korusun sağlıcakla gelsin inş.![]()
Hehe ben de 1.60 boyundayim, benle beraber karnim da minyon galiba:) benim de senin gibi cikmisti hemen ilk 1 2 ayda ben de hemen karnim şişti yaa diye dolaniyodum:) sonradan cikcak merak etme sikinti yok:)Çok teşekkür ederim. Vallahi içim rahatladı. Çünkü bu böyle giderse ben bir dünya olup gezeceğim sanmaya başladım. 1.60 boyla beni düşünsene yuvarlanırım herhalde![]()
Ben 15+6 yım.Ayakta göbeğim yok,yatınca var ufak bişi.Ama ben ilk başta bulantılar 4 kg verdim ve anca 3 nü geri aldım.Midem çok hassas.Ben de neden karnım büyümüyor diye kafaya taktım.Bence aşırı kg almadıysanız göbek olması kötü bişi değil.Ben de birkaç kg almalıyım ama midem hala pek iyi değil.![]()
Ben 29 haftaligim ve kücük göbegim var. Ilk haftalar cikmisdi göbegim Doktor gaz dedi sonra gitdi göbek.6 ayliken yavas yavas büyümeye basladi.simdi sadece dar seyler giyinice cikiyor minik göbegim:) ben ama büyük olsun istiyorum cok hosuma gidiyor insanlar görür görmez hamile oldugumu anlasin)))
Ben 29 haftaligim ve kücük göbegim var. Ilk haftalar cikmisdi göbegim Doktor gaz dedi sonra gitdi göbek.6 ayliken yavas yavas büyümeye basladi.simdi sadece dar seyler giyinice cikiyor minik göbegim:) ben ama büyük olsun istiyorum cok hosuma gidiyor insanlar görür görmez hamile oldugumu anlasin)))
İnsan dosta düşmana ilan etmek istiyor değil mi
Ama bendeki de gazmış şuan. 3 ay yeni olacak. Demekki kaybolacak bu göbiş
Olsun 6. aya kadar nasip artık![]()
Merhabalar ben 30 haftalık hamileyim.Gobegim 18. Haftaya kadar yok denecek kadar azdı. 24. haftadan itibaren baya bir gelişim gösterdi. Suan inanamiycagim kadar büyük