Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallah akıntınız nasıldı benim de aşırı açık kahverengi akıntım var 7. Haftadayım progesteronum iyi diye ilaç vermedi dr, sizin progesteron değeriniz neydi?8 ve 10.haftalarda oldu ama kısa sürdü ikisi de. progestan verdi doktorum. su an 15+2deyiz
benim de değerim iyiydi. 5.haftada 17,72ydi. ultrasonda da hep iyi gördü rahim kalınlığını ama lekelenme ve hafif sancım olunca ne olur ne olmaz diye verdi ilacı.hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallah akıntınız nasıldı benim de aşırı açık kahverengi akıntım var 7. Haftadayım progesteronum iyi diye ilaç vermedi dr, sizin progesteron değeriniz neydi?
benim doktorum da aşırı iyi çok tatlı ama akıntı kahverengiyse önemsiz dedi geçti ama insanın içi rahat edemiyorbenim de değerim iyiydi. 5.haftada 17,72ydi. ultrasonda da hep iyi gördü rahim kalınlığını ama lekelenme ve hafif sancım olunca ne olur ne olmaz diye verdi ilacı.
benim de rahimde kanama göremeyince büyük ihtimalle rahim ağzında kanama olmus dedi bana. ama dediğim gibi ilaçtan sonra olmadı hiç.
benimki de aşırı temkinli hala pilatese başlamama izin vermiyor kahverengi önemli değil gercekten eğer rahimde de kanama görmediyse. ama bence progrstan istediğini söyle. bir zararı yok sonucta ben 7 haftadır kullanıyorum vallabenim doktorum da aşırı iyi çok tatlı ama akıntı kahverengiyse önemsiz dedi geçti ama insanın içi rahat edemiyor
çok teşekkür ederim sağlıkla bebeğinizi kucagınıza alın inşallahhh :)benimki de aşırı temkinli hala pilatese başlamama izin vermiyor kahverengi önemli değil gercekten eğer rahimde de kanama görmediyse. ama bence progrstan istediğini söyle. bir zararı yok sonucta ben 7 haftadır kullanıyorum valla
hepimiz inşallahçok teşekkür ederim sağlıkla bebeğinizi kucagınıza alın inşallahhh :)
Bana progestan verdi sadece :) Yarın 2. haftam oluyor kahverengi gibiler gitti açıklaştı sanki idrar lekesi gibi bişi olduMerhaba canım. 16 haftalık hamileyim. 8. Haftada kahverengi akıntım olmuştu. Doktor mantar enfeksiyon dedi. Vajinal tablet verdi onu kullanıp bitirdim sonra hemen geçti.