Gebelikte kahverengi akinti :(

Busramelek94

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2016
85
21
8
30
Kizlar dun hastaneye gttik bebegimin kalp atislariniduydukherseygayetguzeldedidoktor 7haftalik sata goree 8 haftalik ilisli yasak dedi doktor 9haftaya kadar ama surtunme ypluyla sevisme oldu bugun kahverengi akintim oldu bel agrom var mide bulantimda cok bebegime bse olmaz dmi :(

Kizlar dun hastaneye gttik bebegimin kalp atislariniduydukherseygayetguzeldedidoktor 7haftalik sata goree 8 haftalik ilisli yasak dedi doktor 9haftaya kadar ama surtunme ypluyla sevisme oldu bugun kahverengi akintim oldu bel agrom var mide bulantimda cok bebegime bse olmaz dmi :KK43:
Canm kahverengi akıntıdan korkma eğer kızmızıya dönerse tehlikeli.. Ama sen yinede çok dinlen mümkün olduğunca ayakta kalma... Bu süreçte de en yakınındaki bi hastaneye hemen git acile bile olabilir düşük önleyici iğne yaparlar... Bende öyle bi tehlike atlatmıştım kanamam olmuştu ama çok şükür geçti ve bebeğimi kucağıma aldım sağlıklı bi şekilde..

Canm kahverengi akıntıdan korkma eğer kızmızıya dönerse tehlikeli.. Ama sen yinede çok dinlen mümkün olduğunca ayakta kalma... Bu süreçte de en yakınındaki bi hastaneye hemen git acile bile olabilir düşük önleyici iğne yaparlar... Bende öyle bi tehlike atlatmıştım kanamam olmuştu ama çok şükür geçti ve bebeğimi kucağıma aldım sağlıklı bi şekilde..
Suan kahverengi ama yinede tedirginim yatyrm dinlenyrm da hastaneye gtme konusunda karar veremedim cokcok saolun

lütfen hastaneye git. Progestab iğne ve hap ya da jel verecektir doktorun. Düşük tehliken olabilir.
Basite alınacak bi şey değil.

Kizlar merhaba ben de 5 gun once kan testinde hamile oldugumu ogrendim. Beta hcg degerim iki gun once 580di. Doktorum muayene icin henuz erken oldugunu pazartesi testi tekrarlayip muayeneye gitmemi istedi. Fakat bu sabah tuvalette peceteye koyu sari cok acik kahvemsi bi akinti gibi geldi ve beni cok korkuttu. Sizce pazartesiye kadar beklesem gec mi olur ? Kotu bir sey yoktur dimi? Akinti tekrarlarsa doktorumu aramalimiyim:(

Back
X