İnşallah tutunurSağlıksız gebelik olduğunda vücut atmaya çalışıyormuş. Siz iyi düşünün inşallah sağlıklı bir bebektir ve annesine tutunur. Allah kalbinize göre versin kontrollerinizi aksatmayın doktorunuzu dinleyin bol bol dinlenin. Hayırlısı olsun inşallah. Kötü olmayın her gebelikte başta bir tutunma problemi olabilir. Anne-bebeğin alışma süreci gerekiyor birbirine öyle düşünün. Doktora gittiğiniz için de tebrik ediyorum Allah korusun kuzunuzu.
Canim üzülme kanama bebekten deglms bska biyerden ilaclarni kullan dinlen su iç allah yardmcn olsunH Hulya93Gebelikaski Myprettyworld Doktor kese 5+1 gözüküyo dedi bebek var ama kanaman devam ettiği sürece düşük tehlikeside devam ediyor dedi ilaç verdi 12.haftaya kadar kullan dedi. Bide ultrason görüntümü sordu karşılaştırmak için kesenin bpyutunu.bol bol dinlen sıvı tüket dedi. Çok kötü bi durumdayım şuan benimle kalabilirde gidebilirde çok çok zorr.
Canim benim isyan etme. Belki olsa daha cok üzülcektn şanslısnki erken yaşadın bak dogal yolla hamile kalabiliyosun bu çok büyük bi nimet tekrar olacktır. Vücut kendi atıyor kürtajada gerek yok bak biraz agrin olacaktirH Hulya93Gebelikaski Myprettyworld düşük yaptım sanırım et parçası gibi bişe düştü kanamalarım zaten aşırı yoğun adet kanaması gibi bile değil acile gidicem. Çok canım yanıyo o kadar istemiştim ki bebeğimi daha hiçbişeyine doyamadım.Anlamıyorum istemeyenlerin oluyo doğurup sokağa atıyolar ben bu kadar isterken niye bunu yaşadımm
Allahtan doktor çok iyiydi çok iyi davrandı rahatlattı beni anne şefkati gibi davrandı Allah razı olsunHakkında hayırlısı olsun Allah yakın zamanda sağlıklı bebek nasip etsinCanını sıkma lütfen çok zor doğrudur ama güçlü olman lazım. Sağlıksızmış demek ki bak doktor da söylemiş emin ellerdesin doktorlar sizin iyiliğiniz için uğraşacaktır
Canım çok geçmiş olsun sağlıksız gebelik olunca vucut kendisi onu atmaya çalışıyo işte rahmin temizleniyo ve yeni sağlıklı bir gebeliğe kendisini hazırlıyo sen dua et içini rahat tut yeniden sağlıklı bir gebeliğe kavusursun insallahMyprettyworld Gebelikaski kürtaj oldum kızlar. Ultrasonla baktılar rahme yakın düşcek sağlıksız gebelik dediler. Sonra vajinadan bskarken parça hemen geldi daha sonrada kürtaja aldılar hastanedeyim şuan serum taktılar
Teşekkür ederimCanım çok geçmiş olsun sağlıksız gebelik olunca vucut kendisi onu atmaya çalışıyo işte rahmin temizleniyo ve yeni sağlıklı bir gebeliğe kendisini hazırlıyo sen dua et içini rahat tut yeniden sağlıklı bir gebeliğe kavusursun insallah
Maalesef ben kürtaj oldumDoktorun tavsiyesine uy ve bol bol ıstırahat et yaradan gun vermısse hıc bıse olmaz 12 haftalık ıkızlerımın bırını asırı derecede kanamayla dusurdum ama dıger tekı 32 haftaya kadar sorunsuz geldı yanı her kanamada bebek dusecek dıye bı kural yok sadece tedbırınızı alın
İşte herkesin derdi başka malesef kimi ister olmaz kimi istemesede olur.. Kötü düsünme bende kimyasal gebelik geçirdiğimde çok üzülmüştüm kesinlikle hemen olmasını beklemiyordum ama Rabbim öyle büyük ki bizi bizden çok düşünüyo.. Sen stresten uzak dur meleğin hayırlı zamanda gelip seni bulucak zatenTeşekkür ederimfiziken hiçbişeyim yok ama psikolojik olarak çok kötüyüm. Bidaha aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.Niye ben bunu yaşıyorum diye düşünüp duruyorum.Rabbim kimseye yaşatmasın.Dün hastanede yanımda yatan biri daha vardı ona da doktor sağlıksız düşcek gibi gözüküyo dedi istemiyoduk zaten bu dördüncü olcaktı dedi o an öyle içim acıdı ki o belki mutlu bile oluyo düşceği için bende kahroluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?