Gebelikte kahverengimsi leke???

chocochem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2025
54
10
3
36
Kızlar merhaba,
17 haftalık gebeyim. Yüksek tansiyon sorunum ve hipotiroidim var. İlaç kullanıyorum.
Son birkaç haftadır arada bir iç çamaşırıma belli belirsiz kahverengi leke geliyor ve idrardan sonra sildiğim peçeteye bir iki sefer bulaşıyor ve kesiliyor. Daha geçen hafta kontrolüm vardı kana alanı yok sıkıntı yok dedi doktor ama sebebini de açıklamadı. Bu durum genelde mide bulantım olduğu dönemlerde öğürdükten sonra oluyor.
Yani bulantı öğürme ve bu lekenleme hep birlikte oluyor. Böyle bir durum yaşayan var mı? Neden olabilir sizce?

Kızlar dün gece ilişki sonrası pembe kan geldi hafif. Hiç böyle birşey yaşayan oldu mu?
Bayramda doktorum da yok, geçen hafta kontrole gitmiştim sorun yoktu. Enfeksiyon olabilir mi hafif koku da var

Kanama/lekelenme kesilene kadar iş yapmaktan ilişkiden uzak durup dinlenin. Bir sonraki kontrolde doktor iyice incelesin bazen kanama alanları ilk etapta görülmüyor.

Haftaya kontrole gideceğim kesinlikle. Acil bir durum olmasından korkuyorum. (bu arada kan sulandırıcı ve tansiyon ilacı kullanıyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…