Gebelikte kalça ağrısı çekenler bakabilir mi?

0887md

🌸
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2019
243
193
53
27 haftalık gebeyim inanılmaz şekilde kalça ve bel ağrısı çekiyorum birazcık yorulayım tutuluyor hemen. 2 saattir yataktayım uzanamıyorum bile. Benim gibi olan var mı, nasıl hafifler bu ağrı?

Bende 28 haftalikim benimde belim ağrıyor ama yapacak bisey yok bir geçiyor yine tekrarliyor

27 haftalık gebeyim inanılmaz şekilde kalça ve bel ağrısı çekiyorum birazcık yorulayım tutuluyor hemen. 2 saattir yataktayım uzanamıyorum bile. Benim gibi olan var mı, nasıl hafifler bu ağrı?
Magnezyum kullanıyor musunuz. Benim de doğuştan kalça çıkığım var o yüzden 12. haftadan beri osteocare kullanıyorum çok rahatlatıyor.

Zaten vücutta magnezyum azlığından dolayi kramplar ve ağrılar olurmuş. Ben çok araştırdım kullanmaya başladım

Sizin bebeniz tekme atiyormu cok hareketli mi idrar torbasina baski yapiyor aniden vurma seklinde cok tuvalete çıkarıyor

Sizin bebeniz tekme atiyormu cok hareketli mi idrar torbasina baski yapiyor aniden vurma seklinde cok tuvalete çıkarıyor
Evet hareketli, sürekli olarak tuvalete gitme ihtiyacı oluyor ve o esnada kasılıyor sanki bebek içerde kendini büzüp aşağıya baskı yapıyor gibi oluyor

Ben 3 gündür yatarken bacaklarimin arasına yastık koyuyorum. Ince ve elyaf inanilmazzz geçirdi ağrılarımı. Gün icindeki agrilari da gece olan agrilari da geçirdi

Ek olarak doktorunuz magnezyum vermedi mi? Verdiyse isteyin. Ve günde 1 sodaicmek ve muz yemek te magnezyum katkisi saglayacaktir

Bende 32 haftayım çok fazla kalça ve bek ağrısı çekiyorum. Doktor osteowell verdi . Memnundunuz değil mi
Ben osteocare kullandım memnundum genel olarak ama son haftalara yaklaştıkça bebek ağırlaştığı için ağrılar artıyor etkisi azalıyor. Yine de özellikle bu haftalarda kalsiyum desteği almak çok önemli kemik sağlığı için dedi doktorum o yüzden kullanıyorum.

Back
X