Gebelikte kalça ağrısı

Magenta0101

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2021
133
110
23
27
Merhaba hanımlar 16+1 haftalik hamileyim 2 3 gundur kalça agrim var adim dahi atamiyorum bazen olduğum yerde kalıyorum toparlıyorum doğru düzgün yürüyemiyorum bazen de geçiyor sonra tekrar bastırıyor agri bunu yasiyan varmi acaba

Şu an aynı şeyi yaşıyorum adım bile atamıyorum bi anda. Doktoruma sordum normal dedi günde 2 tane maden suyu iç dedi

Merhaba hanımlar 16+1 haftalik hamileyim 2 3 gundur kalça agrim var adim dahi atamiyorum bazen olduğum yerde kalıyorum toparlıyorum doğru düzgün yürüyemiyorum bazen de geçiyor sonra tekrar bastırıyor agri bunu yasiyan varmi acaba
Biraz erken başlamış gibi genelde bebek ağırlaştıkça yaşadım böyle ağrılar ama hamilelik öncesi öyle Bi rahatsızlığınız yoksa muhtemelen magnezyum takviyesi iyi gelecektir doktorunuza danışın veya sade maden suyu da iyi gelebilir

Biraz erken başlamış gibi genelde bebek ağırlaştıkça yaşadım böyle ağrılar ama hamilelik öncesi öyle Bi rahatsızlığınız yoksa muhtemelen magnezyum takviyesi iyi gelecektir doktorunuza danışın veya sade maden suyu da iyi gelebilir
Hayır hiç olmamıştı böyle bi agrim ilk gün incittim filan diye düşünmüştüm ama sonra sabah kalktığımda hicbiseyimin olmadığını gün içinde geldiğini farkettim ağrının bacaklarıma da çok vuruyor bu agri doktoruma mutlaka soylicem magnezyum takviyesini gunde bitane maden suyu iciyorum zaten tesekkur ederim ❤

Back
X