• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi sonrası gebelik testi yapılmalı???

Merhaba hanımlar,
2 Haziran akşamı çatlatma iğnesi oldum. 8 Haziran Beta HCG sonucum 9.30 çıktı. Bu değerin iğneden mi yoksa gebelikten mi olduğunu anlayabilmek için sizden tecrübelerinizi rica ediyorum.

✨ Siz ne zaman test yaptınız, kaç çıktı?
✨ Yalancı pozitif görenler kaç gün sonra gerçek sonucu aldı?
✨ İğnenin etkisi kaç gün sonra tamamen geçiyor?

12 Haziran’da tekrar kan vermeyi düşünüyorum. Sizce doğru zaman mı?
Deneyimlerinizi, test tarihleriniz ve çıkan değerlerle birlikte paylaşırsanız çok mutlu olurum 💛
Ben çatlatma iğnesinden sonra 12. Gün pozitif gördüm ama birkaç gün öncesinden yaptığımda negatifti gün gün yaptım sabırsızlandığım için silikten koyulasmaya başladı öyle öğrendim.

ya bir de son bir şey soracağım kusura bakmayın size pcos teşhisi tam olarak konulmuş da benimki meçhul diye soruyorum. bana pcossun diyen doktor adetimin 3. ve bitiminden 3 gün sonra vajinal ultrason ile baktığında ayyy senin ne kadar çok yumurtan var dedi onlar pcos için kist de olabilirmiş yumurta da. sonra devlette 1 yıl önce yapılan kan sonucuma baktı “hormonun da yüksek çıkmış, o da yumurtan çok diyedir” dedi. sizin de yumurtalığınızda bu tarz bir görüntülenme oldu mu?
Evet benimde yumurta rezervem çok ama büyüyüp catlamiyordu

Çatlatma iğnesi kullanan biri olarak bende sormak istiyorum 17 Mayıs iğneyi kullandım düzenli ilişki oldu 10 gün sonra 27 mayısta lekelenmem oldu 28 mayısta kanamam başladı adet gibi kanama gördüm 30 mayısta kanamam bitti
28 mayıs 7 beta
2 mayıs 108 beta
5 mayıs 176 beta
7 mayıs 349 ( farklı hastanede total hcg)
9 mayıs 335 ( her zamankş hastanenin acil bölümünde total hcg )
Sizce neden böyle oldu ağrım yok kanamam yok
Her kadında farklı etkiler oluyor bence kadın doğum doktorunuza danışın

Her kadında farklı etkiler oluyor bence kadın doğum doktorunuza danışın
Baş dönmesiyle acile gittim az önce doktor direk dış gebelik iğne vurdur düşsün dedi kese görünmüyor sağda mı solda mı belli bile değil direk bana düşür diyor boşuna bekleme dedi kanamam yok ağrım yok

Baş dönmesiyle acile gittim az önce doktor direk dış gebelik iğne vurdur düşsün dedi kese görünmüyor sağda mı solda mı belli bile değil direk bana düşür diyor boşuna bekleme dedi kanamam yok ağrım yok
Çok geçmiş olsun canım. Kadın doğum uzmanı mıydı kendisi. Uzmana görünsen. Çünkü dış gebelikte ufak bir operasyon ister diye biliyorum.

Back
X