Tesekkürler ilk gebelik olduğu için insan heyecan yapıyorErken canım 6 7 gibi görürsün zaten sana 1 hafta sonra tekrar gel derler
7+0 da hem bebeği gördük hemde kalp atışını gördüm canım endişelenme görürsün inşallah sende :)Merhaba kızlar 5haftalık hamileyim 5gün sonra ilk ultrasonum var ilk gebeliğim kalp atışlarını ve keseyi kaçıncı haftanızda duydunuz..
İnşallah canm7+0 da hem bebeği gördük hemde kalp atışını gördüm canım endişelenme görürsün inşallah sende :)
Aynı heyecan bende de var benimde ilk hamileliğim,5 hafta 2 günlük,Salı günü ilk muayenemi olacağımMerhaba kızlar 5haftalık hamileyim 5gün sonra ilk ultrasonum var ilk gebeliğim kalp atışlarını ve keseyi kaçıncı haftanızda duydunuz..
Bende 5hafta1günlükAynı heyecan bende de var benimde ilk hamileliğim,5 hafta 2 günlük,Salı günü ilk muayenemi olacağım
Ara ara oluyor,bende daha çok göğüs ağrısı varKızlar kasık ağrınız oluyor mu
Bende sadece kasık ağrısı sabahları hafif mide bulantısı oluyo. Değerim 44 çıktı. Perşembe günü baktırdım. Yükseldi mi diye baktırmak gerekir miAra ara oluyor,bende daha çok göğüs ağrısı var
Bence yükselişini takip etmek için birkaç gün kan verseniz iyi olur ,belirtiler herkeste farklı oluyorBende sadece kasık ağrısı sabahları hafif mide bulantısı oluyo. Değerim 44 çıktı. Perşembe günü baktırdım. Yükseldi mi diye baktırmak gerekir mi
Yarın tekrar vercemBence yükselişini takip etmek için birkaç gün kan verseniz iyi olur ,belirtiler herkeste farklı oluyor
5. Haftada keseyi , 7.haftada kalp atışını duydum . Hayırlısıyla sizde kalp atışını duyarsınız inşallahMerhaba kızlar 5haftalık hamileyim 5gün sonra ilk ultrasonum var ilk gebeliğim kalp atışlarını ve keseyi kaçıncı haftanızda duydunuz..
Insallah 5+2de yım cuma günü ultrason um var5. Haftada keseyi , 7.haftada kalp atışını duydum . Hayırlısıyla sizde kalp atışını duyarsınız inşallah
Merhaba şuan durumunuz nasıl acaba ?Insallah 5+2de yım cuma günü ultrason um var
Merhaba 5+4te kese gördüm yarın kalp atışı için randevum var 6+3teyim bugünMerhaba şuan durumunuz nasıl acaba ?
Bende hastaneye gittiğimde 6 +2 oluyor hem kalp atisini hemkeseyi görebilir miyim acaba ?Merhaba 5+4te kese gördüm yarın kalp atışı için randevum var 6+3teyim bugün
Siz duydunuz mu gitmiş olmalisinizMerhaba 5+4te kese gördüm yarın kalp atışı için randevum var 6+3teyim bugün
6+4te hem bebeği hem de kalp atışlarını duydum keseyi 5+4te görmüştümSiz duydunuz mu gitmiş olmalisiniz
Herhalde duyarsın keseyi kesin görürsün amaBende hastaneye gittiğimde 6 +2 oluyor hem kalp atisini hemkeseyi görebilir miyim acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?