Gebelikte kalp atışı

Tamam 2 hafta geriden geliyor gelişimi korkma bundan geçenlerde yengem doğum yaptı sözde 39 haftalık doğuma aldıklarında bebek 4 hafta geriden geliyormus çok şükür sağlıklı doğdu biraz zayıf sadece

Tamam 2 hafta geriden geliyor gelişimi korkma bundan geçenlerde yengem doğum yaptı sözde 39 haftalık doğuma aldıklarında bebek 4 hafta geriden geliyormus çok şükür sağlıklı doğdu biraz zayıf sadece
Canım kesede sekiz diyor anlamadım yani. İnşallah kalbi atar

Bebeği görüyorsan ultrasonda kalp atışını duymak şart ayrıca 7den sonra kalp atışını duyar ve bebisi görürsünüz bende 8 haftalıkken gitmiştim " kalbi durmuş dedi akşam nobetciyim aç gel kürtaj yapicam dedi istersen başka doktora gorunebilirsin ama ben kendimden eminim dedi " hemen başka doktora gittim kalp atışı vardı bazıları önemsizmis gibi davranıyor ya da bilgisizlik mi bilemem
Merhaba malesef bende aynı durumun içerisindeyim şuan ve yazınızı görünce yazmak istedim normalde 7+3gunum bunun hafif lekelenmem geldi doktora koştum hemen kendi doktorum başka bir şehirde burası küçük bir yer kendi doktorum 5+6gunlukken kalp atımını iyice ekranı büyütüp göstermişti göz kırpmasi şeklinde ama şimdi lekelenmem oldu burdaki kalp atımı yok üzgünüm kürtaj dedi ağlamaktan gözlerim kapandı 3dusugum var ya acaba cihazla alakalı olabilir mi belki kötü bişey yoktur diye umut ettim yazınızı görünce sizin daha önce kalp atımı görülmüşmuydu

Merhaba malesef bende aynı durumun içerisindeyim şuan ve yazınızı görünce yazmak istedim normalde 7+3gunum bunun hafif lekelenmem geldi doktora koştum hemen kendi doktorum başka bir şehirde burası küçük bir yer kendi doktorum 5+6gunlukken kalp atımını iyice ekranı büyütüp göstermişti göz kırpmasi şeklinde ama şimdi lekelenmem oldu burdaki kalp atımı yok üzgünüm kürtaj dedi ağlamaktan gözlerim kapandı 3dusugum var ya acaba cihazla alakalı olabilir mi belki kötü bişey yoktur diye umut ettim yazınızı görünce sizin daha önce kalp atımı görülmüşmuydu
Evet 1 buçuk haftaya kadar kalp atışı vardı bizim burası da küçüktür doktorlarda hep kötü normal doğum yaptım kızımın sol kolu şuan felç

Üzüldüm çok geçmiş olsun .doktor hatası yüzünden mi off ya😔 bir buçuk hafta içinde duyulduysa belki bir ihtimal ya yarın kendi doktoruma gidicem bakalim inşallah duyabilirim bebeğimin kalp atislarini

Back
X