Gebelikte kalp atışı

bilgici889

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2020
20
2
36
24
Merhaba hanımlar ben 2 dır kontrole gidiyorum bir hafta ara ile gebeligimin şuan 7+4 ündeyim kese var ama kalp atışı henüz yok bir düştüğüm var oda 5 haftalikken düştü kese vardı sadece ultrason fotoğrafını aşağıya bıraktim bilgisi olan başına gelen bir arkadaşım var mı acaba?
20231109_150744.webp

Normalde duyulması gerekiyor diye biliyorum ama beni de doktorum garanti olsun diye 8. Haftada çağırdı. Doktorunuz bişey demedi mi?

Karından mı vajinal mi muayne oldunuz?7 haftada vajinal muayeneyle kalp atışını duymuştuk.

Bilemiyorum başka bir problem yoksa kanama, ağrı gibi doktorunuz da birşey demediyse sorun yoktur umarım. Benimde 4+4 kesem görünmemişti vajinal ultrasonla bakabiliriz istersen dedi ben birdaha gitmemek acaba iyi mi dış gebelik mi vb kendimi strese sokmamak için baktırmıştım. Bir haftanız çabucak geçer inşallah ve güzel haberler alırsınız😊

6.haftada vajinal ultrasonda duyulmustu, sekizinci haftada tekrar gittim normal ultrasonda da duyuldu inşallah duyarsınız siz de kontrolünüz de

Bilemiyorum başka bir problem yoksa kanama, ağrı gibi doktorunuz da birşey demediyse sorun yoktur umarım. Benimde 4+4 kesem görünmemişti vajinal ultrasonla bakabiliriz istersen dedi ben birdaha gitmemek acaba iyi mi dış gebelik mi vb kendimi strese sokmamak için baktırmıştım. Bir haftanız çabucak geçer inşallah ve güzel haberler alırsınız😊
İnşallah haftaya gel dedi bende haftaya gitmeyip bir sonraki hafta gitmeyi planlıyorum hiçbir problemim yok suanlik

Back
X