- 31 Ağustos 2016
- 1.356
- 1.126
- 133
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
-
Merhaba , ben 2 kez kayip yaşadım son kurtajdan sonra detaylı incelemeler yapılıyor. Üniversite hastaneleri yapıyor, pıhtılaşmaya yatkınlığınızın olup olmadığını kan vererek Orada öğrenebilirsiniz..merhaba herkese
11+3 haftalık hamileyim, bugün doktorumu değiştirdim başka bi doktora gittim. ilk muayenemdi ama beni biraz tedirgin etti. önceki doktoruma kan pıhtılaşmasını sormuştum o da önceden bi kayıp düşük yoksa bu testi rutin istemiyoruz demişti, bugün gittiğim doktorum kab pıhtılaşması testi istediğini söyledi. ben ilk haftalardan itibaren istiyorum dedi.
kanama yaşamadım hiç çok şükür, ama anlamadıgım şekilde düşük iğnesi yazdım kanaman olunca yaptır dedi. hiç kanamam olmadı dedim olunca yaptırırsın dedi.
tekrar aynı doktora gitmeyi düşünmüyorum ama beni cok panikletti. kan pıhtılaşma testini yaptırmalı mıyım? yani özel hastaneler yapıyodur sanırım, bir de düşük tehlikem mi var acaba neden iğne yazdı anlayamadım.. muayenenin sonunda saglıklı görünüyor olması gerektiği gibi şu an dedi
Doktorun adı ne ıgneyı yazanmerhaba herkese
11+3 haftalık hamileyim, bugün doktorumu değiştirdim başka bi doktora gittim. ilk muayenemdi ama beni biraz tedirgin etti. önceki doktoruma kan pıhtılaşmasını sormuştum o da önceden bi kayıp düşük yoksa bu testi rutin istemiyoruz demişti, bugün gittiğim doktorum kab pıhtılaşması testi istediğini söyledi. ben ilk haftalardan itibaren istiyorum dedi.
kanama yaşamadım hiç çok şükür, ama anlamadıgım şekilde düşük iğnesi yazdım kanaman olunca yaptır dedi. hiç kanamam olmadı dedim olunca yaptırırsın dedi.
tekrar aynı doktora gitmeyi düşünmüyorum ama beni cok panikletti. kan pıhtılaşma testini yaptırmalı mıyım? yani özel hastaneler yapıyodur sanırım, bir de düşük tehlikem mi var acaba neden iğne yazdı anlayamadım.. muayenenin sonunda saglıklı görünüyor olması gerektiği gibi şu an dedi
neden sordunuzDoktorun adı ne ıgneyı yazan
merhaba herkese
peki kendi doktorum dışında perinatolojiye muayene olsam bende olur mu sizce? yani riskli bi gebeliğe dair bişey söylemedi doktorum ama öncesinde önlem almak cok mantıklı elbette, siz neden gitmiştiniz perinatolojiyeiğneyi bilemeyeceğim ama kan pıhtılaşması bana mantıklı geldi. Çünkü 11+6da perinatolojiye gitmem gerekti ve orda kordonda küçük bir pıhtılaşma gördü. Allah korusun düşükler dışında bebekte zeka geriliğine vs sebep oluyormuş. Hemen aspirine başladım. Kendi doktoruma en son 6.haftada muayene olduğum için o ister miydi böyle bir tahlil bilmiyorum ama bazen şer gibi görünen de hayır olduğuna inanıyorum ben. Perinatolojiye cihazı farklı olduğu için tahlilsiz bebekle ilgili ayrıları görmek içşn bir şanstı.
Ben de toksoplazma çıktı. Bu sebeple perinatolojiye gittim. Tesadüf eseri öğrendik yani plesantada ufak pıhtılaşma olduğunu. Ancak şunu söyleyeyim, onlar bebekle ilgili kısmı görüyorlar, bizle olan kısım değil. Tahlil vs isterler sanırım. İçiniz rahat etmiyorsa tamamen kontrolünüzü perinatolojide de devam ettirebilirsiniz. Ancak devlette kadın doğum doktoru yeşil alan açmadıkça randevu alamıyorsunuz, zaten boşluk bulmak da zor. özelde de muayene ücreti kadın doğuma göre pahalı.peki kendi doktorum dışında perinatolojiye muayene olsam bende olur mu sizce? yani riskli bi gebeliğe dair bişey söylemedi doktorum ama öncesinde önlem almak cok mantıklı elbette, siz neden gitmiştiniz perinatolojiye
anladımm cok tesekkür ederim bilgi verdiğiniz icinBen de toksoplazma çıktı. Bu sebeple perinatolojiye gittim. Tesadüf eseri öğrendik yani plesantada ufak pıhtılaşma olduğunu. Ancak şunu söyleyeyim, onlar bebekle ilgili kısmı görüyorlar, bizle olan kısım değil. Tahlil vs isterler sanırım. İçiniz rahat etmiyorsa tamamen kontrolünüzü perinatolojide de devam ettirebilirsiniz. Ancak devlette kadın doğum doktoru yeşil alan açmadıkça randevu alamıyorsunuz, zaten boşluk bulmak da zor. özelde de muayene ücreti kadın doğuma göre pahalı.
Genekde doktorlar bu ipneleri zor yazıyor benm pıhtılasmadan dolayı 4 tane kımyasal gebelıgım oldu sonunda ığne yazdırıncaya kadar cankm cıktı ıyı bı doktormus gıbı hıssettımneden sordunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?