Gebelikte kan pıhtılaşmasi

Hannereyyan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2018
1.679
2.360
83
33
Arkadaşlar hamileliklerinizde kan pıhtılaşma sorununu ilk ne zaman fark edildi yani hamileliğin ilk haftalarinda mi yoksa ileriki evrede mi ? Cevaplarsanız sevinirim

Onceden fark edilen bir durum degil. Hamilelikte bile fark edilmeyebiliyor kimi zaman. Gecirilmis bir atak olmazsa bir cok insan omur boyu bilmiyor bile. Ozel testler var onlari yaptirarak ogrenebilirsiniz

Onceden fark edilen bir durum degil. Hamilelikte bile fark edilmeyebiliyor kimi zaman. Gecirilmis bir atak olmazsa bir cok insan omur boyu bilmiyor bile. Ozel testler var onlari yaptirarak ogrenebilirsiniz
Teşekkür ederim banada testler yapıldı kimi doktor var diyor iğne veriyor kimiside yokki boşu boşuna kullanmissin diyor ne yapacağımı bilemiyorum bu yüzden

Teşekkür ederim banada testler yapıldı kimi doktor var diyor iğne veriyor kimiside yokki boşu boşuna kullanmissin diyor ne yapacağımı bilemiyorum bu yüzden
Ne çıktı tam olarak
Bende ...c homozigot çıkmıştı. Sayıyı hatırlamıyorum şimdi. Doktorum iğneye gerek yok bi çok kadın farketmiyor bile bu durumu dedi kafam karıştı

Back
X