- 31 Ekim 2018
- 1.679
- 2.360
- 83
- 33
- Konu Sahibi Hannereyyan
Arkadaşlar hamileliklerinizde kan pıhtılaşma sorununu ilk ne zaman fark edildi yani hamileliğin ilk haftalarinda mi yoksa ileriki evrede mi ? Cevaplarsanız sevinirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazı yazılar okudum kimisi 8 haftalıkken farkedildigi gibi kimisinde de sizin dediğiniz gibi kayıpla sonuçlanınca öğreniliyor MuşHamilelikte farkedilmiyor ki hamilelik düşükle sonuçlandığında ya da tüp bebek tedavisi öncesi araştırıldığında farkediliyor.
Vallahi bende var bu sorun. Hamile de kaldım nasıl farkedilir ben bilemiyorum. Düşükten sonra araştırmayla çıktı ortaya.Bazı yazılar okudum kimisi 8 haftalıkken farkedildigi gibi kimisinde de sizin dediğiniz gibi kayıpla sonuçlanınca öğreniliyor Muş
Teşekkür ederim banada testler yapıldı kimi doktor var diyor iğne veriyor kimiside yokki boşu boşuna kullanmissin diyor ne yapacağımı bilemiyorum bu yüzdenOnceden fark edilen bir durum degil. Hamilelikte bile fark edilmeyebiliyor kimi zaman. Gecirilmis bir atak olmazsa bir cok insan omur boyu bilmiyor bile. Ozel testler var onlari yaptirarak ogrenebilirsiniz
İnşaallah sıkıntınız olmazVallahi bende var bu sorun. Hamile de kaldım nasıl farkedilir ben bilemiyorum. Düşükten sonra araştırmayla çıktı ortaya.
Teşekkür ederim canım inşallahİnşaallah sıkıntınız olmaz
Teşekkür ederim banada testler yapıldı kimi doktor var diyor iğne veriyor kimiside yokki boşu boşuna kullanmissin diyor ne yapacağımı bilemiyorum bu yüzden
Evet tıp çok fonksiyonlu bu yüzdenHer seviyenin farkli. Heterolara artik ilac verilmiyor homozigotlarda da bazi faktor mutasyonlarinda veriliyor
Ne çıktı tam olarakTeşekkür ederim banada testler yapıldı kimi doktor var diyor iğne veriyor kimiside yokki boşu boşuna kullanmissin diyor ne yapacağımı bilemiyorum bu yüzden