• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEBELİKTE KAN SULANDIRICI

zmndua

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2025
13
3
1
29
Merhaba 24. Haftadan beri coraspirin kullanıyorum rahim damarlarımda darlık olduğu için doktorum 34 te kesmemi söyledi 37 de planlı sezeryan olacağım bir kaç yerde okudum kan sulandırıcı kesilmemeli iğneyle devam edilmedi yoksa pıhtı atar diye aşırı endişeliyim kan sulandırıcı kullanıp bırakan var mı? Nasıl ilerledi süreciniz?

Başkalarının hikayeleri farklı olabilir siz doktorunuza guvenın ve size uyguladıgı tedaviye karşı endişe etmeyin . Her beden aynı olmuyor takibinize göre bırak bırakma diyecektir ilerleyen haftalarınızda

Başkalarının hikayeleri farklı olabilir siz doktorunuza guvenın ve size uyguladıgı tedaviye karşı endişe etmeyin . Her beden aynı olmuyor takibinize göre bırak bırakma diyecektir ilerleyen haftalarınızda
34 te bırakalım diyor bir kaç gün kaldı ama yinede korkuyorum bu hap bırakılınca tehlike yaratacaksa neden başladık ki

34 te bırakalım diyor bir kaç gün kaldı ama yinede korkuyorum bu hap bırakılınca tehlike yaratacaksa neden başladık ki
Kanama riskini azaltmak ıcın bırakmak istiyordur doktorunuz .
Çünkü aspirin kanın pıhtılaşmasını biraz yavaşlatır doğum sırasında aşırı kanama ihtimali artabilir. Bu nedenle çoğu kadın doğuma yaklaşırken keser. Sizinki sezeryan olduğu ıcın doktorunuzun tavsiyesini dinleyin .dediğim gibi her hasta aynı değil her tedavi herkese ayrı uygulanmaz

Back
X