Kan pıhtılaşması sonucu iğne kullanımı

Manukannn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2021
292
221
53
25
Kızlar bu sonuca göre tüp bebek doktorum kan sulandırıcı iğne axeparin +coraspirini 9 ay boyunca kullanmam gerektiğini söylüyor bende geçen gün evime yakın diye perinatolog riskli gebelik uzmanına gittim bana gerek yok 16. Hafta itibariyle coraspirin kullan dedi bugün farklı bir tüp bebek doktoruna söyledim oda ciddi birşey yok coraspirin kullanırsın diyo aşırı kararsız kaldım ne yapmam gerektiğini bilmiyorum kan sulandırıcı kullanmayınca riskte oluşuyor kullanıncada kanama alanı yapıyor ben ne yapacağım 😢😢

Eklentiler

• IMG_9132.webp
    IMG_9132.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 15
kullanınca kanama alanı yaptığını nereden çıkardınız ben doğum yapacağım 34. haftama kadar hap kullandım iğneye hala devam ediyorum doğumdan bir gün önce kesmem söylendi hap neyse de iğneyi mutlaka kullanmalısınız bence eğer tüp bebek tedavisi ile gebe kaldıysanız

Benim iki genim homozigot ben kullandım. Burda heterozigotlu ama kayıpları olanların kullandıklarını gördüm. Hiç bunlara bakılmadan tüp bebelle hamile kalan onlem amaçlı kullananlar olduğunu da gördüm. Kime güvenmelisiniz bilemem tabi ki. Perinatolog prof mu?

kullanınca kanama alanı yaptığını nereden çıkardınız ben doğum yapacağım 34. haftama kadar hap kullandım iğneye hala devam ediyorum doğumdan bir gün önce kesmem söylendi hap neyse de iğneyi mutlaka kullanmalısınız bence eğer tüp bebek tedavisi ile gebe kaldıysanız
Çünkü kullandığım için sürekli lekem oldu kesince bitti doktorum tekrardan başlattı ama ne olur bilmiyorum şuan 😔

Benim iki genim homozigot ben kullandım. Burda heterozigotlu ama kayıpları olanların kullandıklarını gördüm. Hiç bunlara bakılmadan tüp bebelle hamile kalan onlem amaçlı kullananlar olduğunu da gördüm. Kime güvenmelisiniz bilemem tabi ki. Perinatolog prof mu?
Bende şaşırdım ne yapacağımı doktor doçent onada pek güvenmiyorum açıkcası neden kesmek istedi anlamadım tüp bebekle olunca bende kullanılması gerekiyor diye biliyorum ama kullandığım dönemlerde hep lekem oldu ondan kaynaklı aşırı kararsızım korkuyorum 🥺

Bende şaşırdım ne yapacağımı doktor doçent onada pek güvenmiyorum açıkcası neden kesmek istedi anlamadım tüp bebekle olunca bende kullanılması gerekiyor diye biliyorum ama kullandığım dönemlerde hep lekem oldu ondan kaynaklı aşırı kararsızım korkuyorum 🥺
O leke olayı kişiye özgü ona bağlı değildir. Bi doktora daha gidin bari netleşmemiş çünkü 😶‍🌫️

O leke olayı kişiye özgü ona bağlı değildir. Bi doktora daha gidin bari netleşmemiş çünkü 😶‍🌫️
Yok bizzat doktorum söyledi sonra bıraktım biraz başladım tekrar oldu tekrar bıraktım ve bıraktıktan sonra hem lekem hem sancım kesildi

acaba hap kaynaklı mı çünkü iğne ile hap çalışma mekanizması farklı. örneğin hap kanı sulandırdığından doğumda tehlike oluşturabileceği için erken bıraktırılıyor ama iğne olası bir pıhtılaşma olduğunda onu o an çözdüğünden kanda sulandırma gibi bir etkisi olmadığını okumuştum bir yerde. sadece iğne ile devam edebilirsiniz belki hiç onu denediniz mi sadece iğne lekelenme yapıyor mu diye

Back
X