Gebelikte kan sulandırıcı

adanare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2022
410
305
53
29
İlk gebeliğinde test yapmadan kan sulndırıcı kullanıp ikinci gebeliğinde kan sulandırıcı kullanmayan var mı ? Kafam çok karışık kullanmam gerekiyor mu gerekmiyor mu ilk gebeliğimde son haftalar depreme denk geldi dr değiştirmek zorunda kaldım. Değiştirdiğim Dr um boşuna kullanmışsın dedi ama ben zararını görmediğim için de boşuna mı değil mi anlayamadım

Doktora danışmadan kullanmayın bence. Ben kan sulandırıcı almak için eczaneye gittiğimde gebelik şüphemin olup olmadığını sormuştu ben de anlamadım ne alaka dedim gebelerin kullanması özellikle de ilk haftalar kullanması zararlı demişti

Doktor vermeden kullanılmaz . Kafanıza göre içmeyin

Kan sulandırıcı gebelikte önlem amaçlı kullanılır ama risk varsa ortada risk yoksa durdul yere içmek kanama başlatır

Haftaya kese belli olacak düzeye gelince Dr a gideceğim ve soracağım

Canım bende kan pıhtılaşması olduğu için ilk gebeliğimde 9 ay boyunca kullandım. İkinciye yıllar sonra hamile kaldım tekrar başladım rapor çıkardılar. Dediğim gibi kan pıhtılaşması olduğu için her gebelikte kullanmam gerekiyor.. senin öykün nasıldır eski doktoruna danışmaya çalış istersen

Eski Dr uma yazdım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…