Gebelikte kanama alani olanlar

Rica ederim canım . Elinde mutlaka ısıt iğneyi vırsutmadan bi 10 dk Avucında ısıt . Sonra ver hemşireye . Ben ilk 2 ay sürekli olarak vurulduğum içim tecrübe edindim . Acayip yakıyor .
Evet canim benim hic tecrübem yoktu.Beni hemsire uyardi yagli bir iğne zor dagilir diye.Ama o kadar agri hissedcgmi hic bilmiyordum.Birde benim mide agrim oluo karnim agrio cok fena bugün

Bende de vardi kanama alani ama disa vurmadi. Ilac kullaniyor musun progestan
Merhaba ben de 6+4 teyim benim de ikiz gebelik ve rahim içinde kanama alanı mevcut dışa vurmadı hiç ama alan varmış yani. Siz bu süreci nasıl atlattınız bana tavsiyeniz var mı acaba 4 gündür yatıyorum alttan progestan kullanıyorum akşamları prolutex iğne kullanıyorum salı günü kalçadan iğne oldum

Merhaba ben de 6+4 teyim benim de ikiz gebelik ve rahim içinde kanama alanı mevcut dışa vurmadı hiç ama alan varmış yani. Siz bu süreci nasıl atlattınız bana tavsiyeniz var mı acaba 4 gündür yatıyorum alttan progestan kullanıyorum akşamları prolutex iğne kullanıyorum salı günü kalçadan iğne oldum
Merhaba cok gecmis olsun. Oncelikle doktorunuz ne soylerse ona uyun tabi ki kanama alaniniz belki buyuktur ya da onemli bi yerdedir. Gundelik islerimi yapiyordum kendimi cok fazla yormamak sartiyla. Cok yatma dedi doktorum sadece ayaklarini uzat oturur sekilde dinlen dedi. Bende elimden geldigince kendimi yormaktan kacindim bu surecte, surekli evdeydim hic bir sekilde riskli bi aktivitede bulunmadim. Nacizane tavsiyem kendini yorma bol bol dinlen, onun disinda yemek, bulasik, ufak tefek ev islerini yapabilirsin. Bende uzun sure progestan kullandim, igneyi de insiyatifime birakmisti doktor kullanmadim. Ama sizin gebeliginiz ikiz ve bu kanama herkeste ayni yerde ve ayni olcude olmuyor mutlaka takipte olun, saglikla kalin 🌝

Back
X